Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom szivat engem?
Van egy barátom, akivel csak pár éve ismerjük egymást. A sztori lényege, hogy mindig megbeszéltük a csajos ügyeinket, de valami feltűnt nekem. Valamiért nekem online jobban megy az ismerkedés, de mindig, mikor elmondtam neki, hogy ki a kiszemelt, vagy hogy kire akarok ráírni, az a lány sosem írt vissza. Sőt, olyan is volt, hogy egy lánnyal már javában dumáltunk, de minden félbeszaladt hirtelen (ok nélkül), ráadásul pár nappal azután, hogy a barátom megtudta, hogy chatelünk. Eddig 4 ilyen eset volt. Érdekes, 2 lánnyal azóta is beszélek, mert róluk nem tud az említett haver. Szerintetek ez egy óriási véletlen, vagy tényleg lehet, hogy ő szabotálja a dolgokat?
18 évesek vagyunk
"Az ellenségeidet mindig a barátaid között kell keresni"
Nem biztos hogy ő miatta van ez...de nem kizárt.
Nagyon érdekes.
Mondjuk én egy barátomnak sem mondtam el az alakuló kapcsolataimat. Minek?
Köszönöm a válaszokat!:)
#4 és #5! Ez lett volna még egy mellékes kérdésem: Miként deríthetném ki, hogy ő van-e a dolog mögött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!