Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kuldjek kepet egy fiunak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kuldjek kepet egy fiunak akivel kavarok, de nem bizok benne annyira meg?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük nem lesz baj, de legközelebb ne küldj így képet senkinek. Attól nem fog lekoptatni egy pasi, mert nemet mondassz.
2021. júl. 27. 23:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem "annyira" bízol benne, de kavarsz vele.

Szegény srác, majdnem 2 (kettő) hónapig kellett veled kavarnia, hogy kapjon tőled olyan fényképet, amit még kérésedre sem hajlandó törölni.

2021. júl. 28. 06:32
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Hallod, egy suliba jartok, ket hónapja sem ismered, es mar kuldtel neki harom kepet magadrol meg egy negyediket amin fehernemuben vagy. Garantalom neked 100%-ban, hogy mar az osszes haverja latta a kepeidet, ha csak nem egesz osztalyok is mar. Igy leszel a suli ribizlije, akitol barki kicsalhat ilyen kepeket. Most baxtad el lehet a kovi 3-4 evedet ott.
2021. júl. 28. 07:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#14 azért ez nem feltétlenül van így... én is kaptam egy csomó ilyen és ennél sokkal "durvább" képet/videót. Rajtam kívül soha senki nem látta, hacsak a készítője meg nem mutatta másnak is. :D
2021. júl. 28. 08:15
 15/22 A kérdező kommentje:
uhh hat akkor ha ugy lesz ahogy ti mondjatok akkor rabasztam:( egyebkent par honap elv es elkoltozok masik orszagba, szval ez most vigasztal... azert ezek ellenere is remelem h bizhatok kicsit a fiuban es legyszi valako mondja meg nekem h van barmi eselyem h bizhatok benne? mar irt sok szepet de nem tudom h elhihetem e?
2021. júl. 28. 10:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem bízhatsz benne, ezt már le is írtuk. 16 évesek vagytok, csak telefonon beszélgettek, és képeket küldesz neki magadról. Több eszed is lehetne, szószerint bármire felhasználhatja azokat a képeket. Anyád volnék és ezt megtudnám, hogy 16 évesen csöcstartós képeket küldözgetsz kb ismeretlen fiúknak 3 hónapig biztos nem mehetnél otthon se telefon, se net közelbe.
2021. júl. 28. 10:47
 17/22 A kérdező kommentje:
nem csak telefonon beszelgetunk, tobbszor talalkoztunk eloben, es teljesen normalis volt mindig
2021. júl. 28. 10:58
 18/22 anonim válasza:
100%
Felmerül a kérdés, mennyire komoly a kérdező...
2021. júl. 28. 11:27
 19/22 anonim ***** válasza:

"s remelem h bizhatok kicsit a fiuban"

Nincs "kicsi bizalom" és "nagy bizalom".

.

A "kicsi bizalom" kétesélyes: vagy úgy történik, ahogy te gondolod (szeretnéd), vagy pedig épp ellenkezője.

.

Van elképzelésed, minek kell a srácnak a te fehérneműs, vagy meztelen képed, ha te úgyis külföldre költözöl?

Mutogathassa fűnek-fának: ő a csajom?

2021. júl. 28. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Jöhet :)
2021. júl. 28. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!