Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom abbahagyni a sírást?
Figyelt kérdés
Ma megtudtam valamit és már 7 órája csak sírok, nem tudom abbahagyni, mit csináljak, hogy elmúljon?2021. júl. 26. 21:32
1/5 anonim válasza:
Először sírd ki magad, ne tartsd vissza, mert úgy csak rosszabb lesz. Utána pedig aludj rá egyet, talán reggelre megnyugszol.
2/5 anonim válasza:
Pszichológus. Egy megcsalás, szakítás nem indokolja egy egészséges embernek azt hogy fél napig sírjon.
3/5 anonim válasza:
#2-es jól mondja. vagy szüleidhez, vagy egy szakemberhez érdemes lenne fordulni, ha valóban egy huzamban sírsz sokat.
ha mégis csak túloztál, akkor aludj, egyél valamit, ami jól esne neked, és sírd ki magad. pár nap múlva kobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Nem kell itt egybol pszichologussal ijesztgetni.Sírd ki magad.Ha ennyire megrázó dolog történt lehet másnap is sírni fogsz miatta,ne tartsd vissza.Aludj sokat az segit megnyugodni.Ha ez nem mulik 1 het utan se utanna fordulj szakemberhez:D
Fel a fejjel
5/5 anonim válasza:
"Nem kell itt egybol pszichologussal ijesztgetni."
Nem 5 percet sírt, fél napot.
A pszichológus nem bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!