Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszél azzal a lánnyal?
Barátom messenegereben van egy olyan, hogy javasolt emberek és ott van egy csaj.. Ott nem olyan embereket dob ki akikkel mar beszéltél? Nálatok hogy van?
Lehet hülyeség, a kérdésem biztos kapok hideg meleget, de ez most tokre idegel :/
A javasolt embereket a messenger legnagyobb esetben random dobja.
Lehet van benne valami logika, de én még nem találtam, mostanság a volt ovistársamat szokta mutogatni nekem, hogy elérhető, de szerintem nem is beszéltünk soha messengeren. Ezen kár idegelned magad :D
"Lehet van benne valami logika"
Az egyik alapja szerintem az, hogy minél több közös ismerősöd van vele, mert akkor azt hiszi a rendszer hogy hozzád is közel áll. Gondolom lakhely is számít még, az egy városban lévőket beadja. Aztán hogy mennyire aktív a platformon, valószínűleg a többet használót előbb ajánlja.
Ilyesmik lehetnek a háttérben, biztos van valami hülye algoritmus + véletlenszerűség.
Egyszer mar megcsalt (nem vele) es visszafogadtam nagy nehezen. Szóval van alapja a felelmemnek
De ezt nem akarom neki emliteni hatha nincs alapja, de nekem ott csak olyanokwt dob ki akikkel beszelek vagy volt par szó valtasunk
Mindig jó, mikor a kérdező "apró" részleteket kihagy a sztoriból :DDDDD
Egy megcsalás nyilván szétzúzza a bizalmat, itt is ez történt. Hogy paranoiás vagy-e vagy nem, az mindegy - se rád nincs jó hatással, se a kapcsolatra, hogy rettegsz mi fog történni. Egyébként meg ha egyszer megtette, akkor nem állítja meg semmi hogy megint megtegye, amit te elfogadtál mikor újra összejöttél vele.
Ha nagyon zavar, akkor érdeklődj. Pl egközelebb előtted nyitja meg baratod a messengert és kidobja a lányt, akkor kérdezz rá, hogy ki ez a csaj, mert olyan ismerős neked így arcról.
Lehet, hogy levágós lesz barátodnak miért kérdezed, de így nem fogja támadónak érezni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!