Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek beszél azzal a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beszél azzal a lánnyal?

Figyelt kérdés

Barátom messenegereben van egy olyan, hogy javasolt emberek és ott van egy csaj.. Ott nem olyan embereket dob ki akikkel mar beszéltél? Nálatok hogy van?

Lehet hülyeség, a kérdésem biztos kapok hideg meleget, de ez most tokre idegel :/

2021. júl. 24. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősök ismerőseit dobálja ki javasolt egyezésnek, de ha már ezen kiakadsz akkor komoly bajok vannak
2021. júl. 24. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A javasolt embereket a messenger legnagyobb esetben random dobja.

Lehet van benne valami logika, de én még nem találtam, mostanság a volt ovistársamat szokta mutogatni nekem, hogy elérhető, de szerintem nem is beszéltünk soha messengeren. Ezen kár idegelned magad :D

2021. júl. 24. 14:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet van benne valami logika"

Az egyik alapja szerintem az, hogy minél több közös ismerősöd van vele, mert akkor azt hiszi a rendszer hogy hozzád is közel áll. Gondolom lakhely is számít még, az egy városban lévőket beadja. Aztán hogy mennyire aktív a platformon, valószínűleg a többet használót előbb ajánlja.

Ilyesmik lehetnek a háttérben, biztos van valami hülye algoritmus + véletlenszerűség.

2021. júl. 24. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a csaj régóta ismerőse facen..
2021. júl. 24. 15:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Egyszer mar megcsalt (nem vele) es visszafogadtam nagy nehezen. Szóval van alapja a felelmemnek

De ezt nem akarom neki emliteni hatha nincs alapja, de nekem ott csak olyanokwt dob ki akikkel beszelek vagy volt par szó valtasunk

2021. júl. 24. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindig jó, mikor a kérdező "apró" részleteket kihagy a sztoriból :DDDDD

Egy megcsalás nyilván szétzúzza a bizalmat, itt is ez történt. Hogy paranoiás vagy-e vagy nem, az mindegy - se rád nincs jó hatással, se a kapcsolatra, hogy rettegsz mi fog történni. Egyébként meg ha egyszer megtette, akkor nem állítja meg semmi hogy megint megtegye, amit te elfogadtál mikor újra összejöttél vele.

2021. júl. 24. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon zavar, akkor érdeklődj. Pl egközelebb előtted nyitja meg baratod a messengert és kidobja a lányt, akkor kérdezz rá, hogy ki ez a csaj, mert olyan ismerős neked így arcról.

Lehet, hogy levágós lesz barátodnak miért kérdezed, de így nem fogja támadónak érezni a kérdést.

2021. júl. 24. 17:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
*legközelebb
2021. júl. 24. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A javasolt emberek listája azokból áll, akik a facebookon az ismerősei. Most néztem meg a sajátomon, teljesen random dobálja be őket, függetlenül attól, hogy mikor chatelt vele utoljára, vagy hogy egyáltalán beszélt-e már vele.
2021. júl. 24. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
nem a chateléstöl függ
2021. júl. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!