Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok belépni a pasim WhatsApp fiókjába anélkül hogy észrevenné és a telójához nem férek hozzá? Szerintem egy másikkal lánnyal beszél és tudni szeretném hogy miről.
Elég féreg dolog kutakodni.
Kérdezz rá egyenesen.
oh hát bizonyára nem fog hazudni, ha valami rosszat csinál... kérdezd meg kérdező, hiszen úgy néz ki a helyzet, hogy majd azt mondja:
ó igen, csapom a szelet neki! Bocs, hogy nem mondtam eddig, de ha már kérdezed...
facepalm
Ha ekkora a bizalmad a pasid iránt, könnyen Redbullal fog megkínálni. Tudod, az szárnyakat ad.
Mennyivel alávalóbb a neten más lányokkal levelezni, mint titokban feltörni telefonját?
6 “ ó igen, csapom a szelet neki! Bocs, hogy nem mondtam eddig,”
Én pontosan ezt csináltam fiatalon, kb 18 évesen. Az akkori barátnőm meg csak legyintett, hogy megint álmodik a nyomor.
Pedig mindent elmondtam.
Szerintem inkább szakíts vele. Neki kéne szakítania veled amúgy, de ha nem derül ki milyen szánalmas vagy nem fog.
Kinek képzeled magad hogy bárkinek a privát fiókjába be akarsz lépni?
Én alapból sose mutattam meg egyik barátnőmnek se hogy kivel beszélek mert egyszerűen nem az ő dolga.
Szánalmas vagy.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!