Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor kioffolt vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor kioffolt vagy nem?

Figyelt kérdés
Ezzel a sraccal mar voltak koztunk dolgok,de sajnos abbamaradt a beszelegetes. Bulikba beszelunk ugy mintha mi sem tortent volna. Elhivtam talalkozni, erre az volt a valasza,hogy nem lesz itthon sokaig,addig meg meglatjuk mi lesz,es amugyis van egy lany az eletebe akivel foglalkoznia kellene. De azt mondta ha hazajon majd lesz valahogy. Most akkor en csak egy tartalek vagyok neki ? Vagy kioffolt vegleg?
2021. júl. 22. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Lehet tartalék vagy neki.

Az is lehet hogy tényleg nem lesz otthon, lehet van valami családi zűrzavar. Lány érthető családtagra is vagy valami. Attól függ hogy viselkedik veled, hogy mondta ezeket a dolgokat pontosan, illetve a testbeszéd.

Ennyi infobol szerintem innen nem tudjuk eldönteni.

Hajlok az első lehetőség felé, de egy személyes tapasztalat miatt nem tudom kizárni a második lehetőséget.

2021. júl. 22. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz otthon,mert katona es megy a hatarra. Es a vegere meg azt irta,hogy o most massal szeretne talalkozni de ezutan is is a majd lesz valahogyat hajtogatta.
2021. júl. 22. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ot sztem
2021. júl. 23. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen, ő már szakított veled, de Te még nem vetted észre.
2021. júl. 23. 09:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy rakott el tartalékba, hogy közben megmondta az okát is, tehát találgatni se kell. Ha ezek után is sírsz utána, az a te bajod.
2021. júl. 23. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Más tetszik neki, de B-tervnek meg akar tartani, ezért se igent, se nemet nem mondott.
2021. júl. 23. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kioffolt, de tartaléknak jó vagy neki
2021. júl. 24. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy neki az első valószínűleg, de azért megtartott téged (¿is?) tartaléknak. Az ilyet azonnal ott kell hagyni, nem érdemel meg, ilyen "kapcsolatba" nem szabad belemenni, mert csak megütöd magad, tapasztalat.
2021. júl. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!