Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Kioffolt egy lány, de a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kioffolt egy lány, de a barátja akarok maradni, hogy?

Figyelt kérdés
3 honapja beszélgettem egy lánnyal, taliztunk néha stb. Múltkor vallottam neki és írta hogy o mindig csak barátként tekintett ram, mostmár nagyjából kiszeredtem belőle, de elég ciki ha látom suliba stb... Rairjak hogy akkor csak barat semmi több, és nem fogok romantikazni? Vagy ti mit irnatok neki? Mert a barátja attól szeretnek lenni, mert amúgy normális meg minden csak most olyan ize ez az egész helyzet.
2019. szept. 10. 23:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Kiszerettem* telorol írtam gyorsan bocsi a helyesírási hibák miatt xd
2019. szept. 10. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
34%

Attól több kell hogy belèdszeressen, minthogy beszéltek, taliztok.

A lányoknak több idő kell :)

A fiúnak elég hogy picit tetszik, aztán már egyből arra gondol hogy luk luk és azt hiszed már szereted is :D

Ne hagyd hogy a virslid vezessen 😂😂😂😂

A lányok általában kedvesek akkor is, mikor csak barát :)

Hát ezt személyesen beszéld meg vele,

De ha tényleg szereted, nem lesz egyszerű.

Ha lehet inkább csak hagyd, de a te döntésed :)

Ha jó vele barátként, próbáld meg.

De lehet így már a csaj se akarja azt sem :)

Próba szerencse töki :)

2019. szept. 11. 08:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban nagyon kevés a szerelemhez.

Mondjuk szerintem megérte volna próbálkozni. Nem azt írta, hogy csak barátok lehettek, hanem, hogy mindig csak barátként tekintett rád. Nekem ebből az jön le, hogy eddig nem gondolt rá, hogy lehetne más is köztetek. De most hogy te nyitottál felé, alakulhatott volna a dolog.

De ha nem így van és szeretnél a barátja lenni, akkor csak mondd meg neki őszintén, hogy nincs ebből semmi sértődés, ha nem akar tőled semmit, de bírod őt, és jó lenne, ha továbbra is jóban lennétek.

2019. szept. 11. 09:57
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne akarj a barátja lenni, mert csak magadat kínoznád, hogy nap mint nap látod, beszélsz vele, talán még meg is öleled, átmész hozzá stb, de nem úgy. Így sosem fogod tudni elengedni és ha pasija lesz, akkor még konfliktust is okozhat ez a “barátság” (idézőjel azért, mert sztem az a kapcsolat nem nevezhető annak, ahol az egyik fél többet akar). Nem azt mondom persze, hogy ezentúl szóba sem szabad állni vele, de laza haverságnál több sztem nem kellene.
2019. szept. 11. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Ne akarj a barátja lenni,mert csak zűrzavar lenne.
2019. szept. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!