Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval ez egy kicsit bonyolult dolog,az osztályban vannak lányok akik szépek de nekem esélyem se lenne náluk,van egy lány aki mindig mellém ül,és néha el bohóckodunk de nem merek lépést tenni mert mivan ha nem érez semmit irántam,utána meg már annyira se leszünk barátok mint most.

Ha látok egy lányt látom szép alakja van,fenék,mell meg amit szoktak a fiúk nézni 👀

De ha meglátok egy fiút akkor látom milyen izmos,és milyen szép én meg hol vagyok ahhoz képest,vagy lehet meleg lennék vagy inkább csak irigység?

Még azt sem tudom milyen szeretni valakit.

Eddig se volt lány akivel jártam volna vagy valami,és már az is zavar mikor megkérdezik "" És már van lány? "" én meg mindig azt mondom hogy nincs,már azon is gondolkodtam mivan ha azt hiszik meleg vagyok?

Mióta elkezdődött a kamaszkor,kibillentem,rengeteg minden történt,nem tudom ki tetszik,mit szeretnék,hol szeretnék majd élni,tudom még messze van de ha most valaki megkérdezné azt mondanám nem tudom.

Szóval minél többen írjatok,minden jöhet,nektek hogy jött össze a párotok,nektek is volt ilyen időszakotok?

16/F

2021. júl. 17. 16:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Meleg biztos, hogy nem vagy, biszex esetleg, de ezt majd idővel érezni fogod magad is. Kell még neked egy-két év, amíg letisztulnak a dolgok, akkor már biztosan fogod tudni, hogy ki jön be és ki nem. :D
2021. aug. 27. 13:56
 12/12 anonim válasza:
66%
16 éves vagy, ne stresszel ez miatt, próbálj ki minél több dolgot lányokkal és fiúkkal is. Ne izgasson ki mit mond, ha valakit vonzónak találsz próbálkozz be nála. Minden esetre ebben a korban ne cimkezzd fel magad se hetero, se meleg se bi jelzőkkel, ilyenkor hormonális háború folyik a testedben és ez, igy van rendben.
2022. jan. 3. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!