Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval ez egy kicsit bonyolult dolog,az osztályban vannak lányok akik szépek de nekem esélyem se lenne náluk,van egy lány aki mindig mellém ül,és néha el bohóckodunk de nem merek lépést tenni mert mivan ha nem érez semmit irántam,utána meg már annyira se leszünk barátok mint most.

Ha látok egy lányt látom szép alakja van,fenék,mell meg amit szoktak a fiúk nézni 👀

De ha meglátok egy fiút akkor látom milyen izmos,és milyen szép én meg hol vagyok ahhoz képest,vagy lehet meleg lennék vagy inkább csak irigység?

Még azt sem tudom milyen szeretni valakit.

Eddig se volt lány akivel jártam volna vagy valami,és már az is zavar mikor megkérdezik "" És már van lány? "" én meg mindig azt mondom hogy nincs,már azon is gondolkodtam mivan ha azt hiszik meleg vagyok?

Mióta elkezdődött a kamaszkor,kibillentem,rengeteg minden történt,nem tudom ki tetszik,mit szeretnék,hol szeretnék majd élni,tudom még messze van de ha most valaki megkérdezné azt mondanám nem tudom.

Szóval minél többen írjatok,minden jöhet,nektek hogy jött össze a párotok,nektek is volt ilyen időszakotok?

16/F

2021. júl. 17. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

Szia. Szerintem normális , hogy magadhoz méred őket. Így általában mindenki megnézi a másikat.

17L

2021. júl. 17. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Anikó vajon itt van
2021. júl. 17. 17:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem vagy meleg. Kezdeményezz csak annál a csajnál. Ez a dolgod.
2021. júl. 17. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Nem,csak a fiúkhoz méred magad. Ez még normális.
2021. júl. 17. 17:31
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Ugye azt tudod hogy nem csak melegek és heterók léteznek? Nem muszáj csak az egyik nem után érdeklődni. Ezen egyébként ne kattogj szerintem, idővel majd úgyis rájössz. Attól hogy minden nap ezen rágódsz nem fogsz hamarabb rájönni, csak fusztrált leszel.
2021. júl. 17. 18:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,nekem is szokták mondani,hogy cuki vagyok,de én magam nem láttom annak.

Meg én vagyok a legkisseb az osztályba,így könnyeb dolgom sincs.

Mindenkinek adtam zöld pipát 😇

2021. júl. 17. 19:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy meleg, már az elején ez jött le számomra a "...nekem esélyem se lenne..." résznél. Azért nézed meg a férfiakat is mert nem vagy megelégedve magaddal és felméred más mennyivel jobb nálad. Pedig ez nem így van, ez fejben dől el. Nem azzal kell takarózni, hogy más mennyivel jobb meg ilyesmi. Nem lényeg, csapatni kell, előre menni.

Egyébként ha úgy van én is megnézem a férfiakat, szerintem mindenki, de nem úgy. Általában ez a "fuuu... bazzeg, nekem is gyúrnom kéne már..." vagy a "ha így ki lennék pattintva hány nőt megkapnék, te jó ég..." mondatok hangzanak el. Ha meleg lennél, szerintem ezek helyett olyan gondolatok lennének, hogy miket művelnétek. Legalábbis a nőkkel nálam így működik.

Viszont ha már itt vagyunk, házi feladat: gondold át miben kéne fejlődnöd, miben tudnál javulni és csináld meg, mindig van mit tanulni, van hova fejlődni. Még nem késő, erre majd rájössz miért is fontos.

Visszatérve az elejére: szedd össze a tököd és fűzd be azt a csajt. Komolyan. Annak idején mikor ennyi idős voltam én is elszurtam egy lehetőséget csakmert nem mertem odamenni és megmondani mi van. Mert mi van ha...? Mert nem vagyok az a macsó... Mert tök jó csaj, miért kellenék neki én... Ezeket felejtsd el, csak lehúznak. Ne vedd el tőle a döntés lehetőségét, majd ő eldönti. Én például a mai napig bánom a dolgot ha eszembe jut. Te ne tedd.

Ha meg elutasítana, sebaj, van sok másik lány is. Az igenhez a nemeken keresztűl vezet az út. Az első pár nem nagyon nehéz, de ne hagyd hogy lelombozzon, csak előre. Legyél határozott, igényes és őszinte, ezzel már ki tudsz alakítani egy bizonyosfajta vonzalmat a lányban és alakul.

Szóval hajrá, csapassad, ne szúrj el jó pár évet te is az életedből. Merj élni, merj lépni, meglátod megéri.

2021. júl. 17. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy biszexuális vagy. Közülük is vannak akik kicsit a lányokat, kicsit a fiúkat szeretik jobban. Szerintem nem kell ezen stresszelni, majd adja ez magát.
2021. júl. 17. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen természetes. Én például nő létemre megnézem a többi nőt, elismerem ha dögös, jól néz ki. De pl vonzódni nem vonzódom hozzájuk.

Onnantól, hogy felmerül a hol vagyok én hozzájuk, ott nincs vonzalom az féltékenység, hogy több esélyük van a csajoknál mint neked.

Fel a fejjel 16 éves vagy, még csak most kezdődik minden ;)

26/N

2021. júl. 18. 04:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,akkor kicsit össze szedem magam! 🙃
2021. júl. 18. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!