Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit csináltok ha egy bi/meleg fiú néz vagy nyomul?
Figyelt kérdés
Nektek volt már ilyesmi? Nincs gondom velük. Egyébként talán egyszer benne is lennék csak hogy tudjam hogy tuti nem izgat. Azonban volt pl szalagavtón olyan hogy egy fiatal srác nyomult... Azért az kellemetlen volt. Hisz full egyértelmű volt...2021. jún. 16. 08:37
1/10 anonim válasza:
Volt, oda is jött hozzám. Mondtam neki, hogy a barátnőmmel fogok találkozni (pedig akkor már nem volt). Semmi gondom a melegekkel, de nyilván nem szeretnék OLYAN dolgokat tenni velük.
2/10 anonim válasza:
Megmondom, hogy bocs, de nem. 99%-ban ezzel meg is van oldva a pobléma. :) Ők sem gondolatolvasók, hogy tudják biztosra az orientációdat.
4/10 Shai-Hulud válasza:
@3:
Mondjuk azt inkább te érdemelnéd.
Sokkal normálisabb dolog lenne, ha egyszerűen közölnéd vele, hogy nem érdekel a dolog. Sok mindent el lehet intészni szavakkal is, erre találták ki a beszédet.
Azért megnézném, mikor egy munkára jelentkezel, és a HR-es egy jobbhoroggal közölné, hogy nem téged vettek fel... Biztosan örülnél neki.
5/10 A kérdező kommentje:
Elég sok jelét adtam ennek. De majd lehet le is írom szó szerint! :)
2021. jún. 16. 16:55
6/10 anonim válasza:
Közölném vele, hogy nem a srácokhoz vonzódom. Haver viszont lehet (bár kicsit fura lesz)
7/10 anonim válasza:
Fél napig ismertem egyet... megmondtam neki h kedves h tetszem neki de én nem vagyok olyan... addig értetlenkedett amíg végül elküldtem a bús pic$ába
8/10 anonim válasza:
Szájba verném ha nem értene a szép szóból
9/10 anonim válasza:
Eleve természetellenes, ezért undorító. Abszolút természetes az elutasítottságuk.
Az erőszakosság minden oldalról elítélendő, a zaklatás és a nyomorult, beteg ember bántalmazása is.
10/10 anonim válasza:
#9 Miért ne verhetném meg, hogyha erőszakoskodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!