Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti megmutatnátok a farkatokat képen ha a haver kíváncsi lenne rá?
K*rvára megrúgnám azt a havert, aki meg akarja nézni a farkamat, és nem keresném többet a társaságát.
Ha valaki meleg, magánügy, ne engem zaklasson már, b+.
Nem.
Ha nagyon kíváncsi rá - és olyan köztünk a viszony - akkor élőben láthatja.
Itt két eset lehetséges.
1.
Elmegyünk pl egy strandra vagy egy buliba, vagy akárhová, ahol olyan a szituáció, hogy le kell vetkőzni egymás előtt, mert pl. közös a szoba vagy a fürdőszoba, öltöző, zuhanyzó, stb. Ez esetben semmi probléma, levetkőzöm előtte, de nem lengetem az arcába a farkamat, nyilván.
2.
Ha a haverom viszont akármilyen szituációban azt mondja, hogy figyi, vedd már elő a farkad, hadd nézzem meg (vagy akármilyen más javaslattal áll elő a farkammal kapcsolatba), akkor a havert pofán b*szom olyan erősen, ahogy tudom, és leépítem a baráti körömből. Ez konkrét szexuális zaklatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!