Megmutatnátok,hogy aki alacsony milyen nyári ruhákat hord? 159cm vagyok,55kg Szeretnék venni nyári ruhákat.
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 12:57
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 30éves vagyok 😊
2021. jún. 2. 12:57
2/9 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok és mindig arra figyelek, hogy térd fölé érjen. Illetve a miniszoknya, miniruha fazonok is magasabbnak mutatnak.
Ezen kívül, hogy kinek mi áll jól, már testalkat kérdése. Én például nem vagyok megelégedve az csípőm szélességével, így inkább A vonalú szoknyákat hordok.
4/9 anonim válasza:
Persze, ha nem zavar, hogy deréknál nem feszül, tehát zsák hatásúnak tűnhet bizonyos testeken.
5/9 A kérdező kommentje:
Jajj,de az nem jó,ha nem feszül.Igaz 😊
2021. jún. 2. 13:20
6/9 anonim válasza:
A linkelt ruhához rakhatsz övet is, így "derekat tudsz csinálni".
7/9 Metionin válasza:
Én 165 centi vagyok és vékony, általában térd fölé érő skater fazonú ruhát hordok. Aminek a szoknyarésze feszül, azt nem szeretem.
8/9 anonim válasza:
Legyen dereka. a zsákruhák, hát... nem szép.
9/9 anonim válasza:
150 centi vagyok, nem kövér, de nem is manöken vékonyságú. Én a mell alatt szabott darabokat szeretem a legjobban, max térdig érőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!