Kaptam ajándékba egy kockasarkú cipőt, alacsony a sarka, ilyen fazon. (KÉP) Szerintetek nem túl öreges? Felvehetem? 19/L
Figyelt kérdés
Nagynénémtől kaptam mert neki már nem kell.
Kicsit öregesnek találom de nem akartam megsérteni mert olyan kedvesen adta.. szerintetek van olyan összeállítás amivel jól nézhetne ki?
2021. máj. 12. 18:01
1/10 anonim válasza:
Elegáns, ha jól választod meg hozzá az öltözéket, nagyon jól nézhet ki!
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem öreges, bár tény, hogy nem is fiatalos. Nyugodtan felveheted, de ha a mindennapokban nem is hordanád, akkor is jó ha van egy ilyesmi cipőd. Ha valahova elegánsan kell felöltözni, oda még jól jöhet.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is attól függ, hogy mivel kombinálod. Szaggatott farmerrel sportos, fiatalos is lehet, szövet nadrággal komolyabb helyre vennem fel, de abszolút nem öreges, nyugodtan hordhatod szerintem 😊
4/10 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit öreges, de elegánsabb helyre, fel lehet venni, csak figyelj arra hogy a többi rugád csinos, fiatalos legyen hogy ne öregítsen nagyon.
5/10 anonim válasza:
Jó ez 😌 meg van a helye ennek is 😌
20F
8/10 anonim válasza:
Teljesen jó. Ha hétköznapra nem is, sose árt egy alkalmi cipő. Ráadásul a nyakad sem töröd ki benne a stbil saroknak köszönhetően.
9/10 anonim válasza:
Nem túl öreges, viszont csúnya.
A sarka egy nagy tömb, amiáltal nem teszi kecsessé.
10/10 anonim válasza:
Szerintem erre a komoly szó a megfelelő. Nem a korod dönti el, hogy illik-e hozzád, hanem az alkalom. Igen, egy diszkóba öreges a többiekéhez képest, de pl egy állásinterjúra meg tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!