Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok és szűz, ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok és szűz, ez gáz?

Figyelt kérdés

Eddig egy barátom volt, még fiatalok voltunk és az sem volt komoly kapcsolat (egy puszinál tovább nem jutottunk). Azóta senkim nem volt, és nem is vagyok valami nagy partiarc, inni sem igazán szoktam.

Ez ebben a korban gáz? :/

17/L/(bi)

2021. júl. 7. 01:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Nem gaz. En 20 evesen vagyok igy vele csak en hetero lany vagyok. :D de jo ideig nem is vagytam ra hogy ne legyek az.
2021. júl. 7. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nem verseny ez
2021. júl. 8. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
34%

Majd az én koromban féljél, ha addig sem veszted el. De lány vagy, biztos lesz párod.

21

2021. júl. 9. 07:20
 14/17 stevejones ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. A párom szüzen jött hozzám, és sok ilyen ismeretségem van akik szüzen házasodtak és boldog párkapcsolatuk van. Szóval ne kapkodd el!
2021. szept. 14. 11:58
 15/17 anonim válasza:
100%

Dehogy gáz! Sőt!

Ez nem korfüggő, hanem érzelem- alapú, és a legszemélyesebb esemény! Csak úgy érdemes belemenni, ha később sem bánod meg! Úgy, akkor, és azzal érdemes a szűzességtől megválni, hogy nem csak "lefekszel" valakivel, azért, hogy már "végre" ne légy szűz, hanem azért, mert érzelmileg fontos a srác/férfi, akivel az első tapasztalatod nemcsak egy aktus lesz, hanem - egyébként a további szexuális életedet tekintve is jelentőséggel bíró - érzelmi beteljesülés is.

2021. szept. 20. 07:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok 18 és szűz de nem izgat a téma. Nekem nem ez a kikapcs hanem az edzés,sport, mikor tettem az egészségemért.
2022. jan. 3. 17:54
 17/17 anonim válasza:
azért a 40et ne várd meg
2023. aug. 12. 14:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!