Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és szűz, ez gáz?
Eddig egy barátom volt, még fiatalok voltunk és az sem volt komoly kapcsolat (egy puszinál tovább nem jutottunk). Azóta senkim nem volt, és nem is vagyok valami nagy partiarc, inni sem igazán szoktam.
Ez ebben a korban gáz? :/
17/L/(bi)
Majd az én koromban féljél, ha addig sem veszted el. De lány vagy, biztos lesz párod.
21
Dehogy gáz! Sőt!
Ez nem korfüggő, hanem érzelem- alapú, és a legszemélyesebb esemény! Csak úgy érdemes belemenni, ha később sem bánod meg! Úgy, akkor, és azzal érdemes a szűzességtől megválni, hogy nem csak "lefekszel" valakivel, azért, hogy már "végre" ne légy szűz, hanem azért, mert érzelmileg fontos a srác/férfi, akivel az első tapasztalatod nemcsak egy aktus lesz, hanem - egyébként a további szexuális életedet tekintve is jelentőséggel bíró - érzelmi beteljesülés is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!