Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne szépen lerázni? Többi lent
Van egy aranyos fiúcska akit kicsit ismerek is már. Tavaly nyáron buliba párszor egy társaságba voltunk és elhülyéskedtünk meg minden. Beszélgettünk is nem is keveset de semmi több. Én annyira el tudnám képzelni haveromnak meg szeretném is ha azok lennénk, nagyon szimpi tetszik a jelleme. Neki van egy haverja aki nekem elmondhatatlanul bejön és szerelmes voltam/vagyok belé, de az már másik téma. És ez a fiú barátja neki. Tudta is hogy bejön nekem meg stb mert beszélgettem is vele erről és mondott pár infót róla. Kedves aranyos kis elhülyülős fiú és népszerű is nagy focista. De külsőre nekem nem esetem meg semmi, csak barátkent tudnék rá nézni és nem úgy.
Most a napokban bekedvelgette a képem aztán rámírt csak úgy a semmiből. Visszaírtam úgy voltam vele barátkozni lehet és szívesen beszélgetek vele. De ő nem barátilag közeledik. Szivezget meg olyanokat mond nagyon szép lány vagy cukinak tűnsz talizni is akar stb. Na most nem tudom hogy rázzam le ezt a közeledését. Nem tudom hogy mondjam meg neki hogy csak haverkodni akarok úgy, hogy ne bántsam meg. Nem akarok bunkó lenni. Nem tudnátok erre valami kis rövid kedves választ amiből lejön a lényeg? Kifogásokat nem akarok írni neki hogy nincs kedvem nem akarok most kapcsolatot meg ilyesmi. Barátilag taliznék vele meg eldumálgatnék, de csak haveri szinten. Próbáltam már azt is hogy nem írtam vissza, de ugyanúgy írt és választ várt. Akárhogy is nézzük mondjuk, úgyse tetszene neki hogy én csak barátkozni akarok mert ő meg nem. Biztos hogy fel akar szedni, ismerem ennyiből.
Szóval szerintetek?
Igazad van. Igen nekem is lejött hogy nem barátkozni akar.
Több ok is van ebben hogy én nem lennék vele. Már ugye az hogy nekem úgy nem jön be nem tudnék rá úgy nézni. Plusz jó barátja annak a fiúnak akit sose fogok tudni elfelejteni, szóval nekem ő fog kelleni igazán mindig, így biztos hogy nem jövök össze pont akkor a barátjával, még lehet azt is hinnék hogy direkt csinálom, direkt a barátjával vagyok. Meg még egy dolgot kihagytam. Mikor a bulikba egy társaságba voltunk akkor velem volt a mostohatesóm is, lány, és egy picit ők ketten kavartak mondhatni. Nem egyértelműen csak ilyen kis dolgok voltak meg inkább csak baráti, de azt tudom hogy a mostohatesóm akart volna tőle valamit ha úgy van, csak hát aztán eléggé ignorálta a fiú és elmondta nekem hogy nem akarna vele lenni meg nem jön be neki a lány. De ők elvoltak ketten a buliba, én meg azzal a másik fiúval akibe szerelmes vagyok még mindig csak nem jött össze.. Tehát ez is bennem van hogy nem akarok olyanra rámenni akit egy közeli hozzátartozóm akart magának. Sokaknak ez nem számít de én nem olyan vagyok. Na mindegy, szóval ez is benne van a dologba, ezek után amúgysem jönnék vele össze.
De ha netán megértené hogy én csak barátja akarok lenni és belemenne, úgyis többet hozna ki szerintem, meg bepróbálkozna hogy nyomulna vagy valami. De megpróbálom jól kezelni a helyzetet.
Ja és, amúgy nem is értem őt.
Népszerű srác nem is néz ki rosszul jó stílusa van nagy focista csak nekem nem az esetem mégse, de sok lány odavan érte szerintem. Sok lánnyal volt meg lehet is dolga, sokmindenkit megkaphatna. Akkoriban mesélte hogy nem kell neki úgy csaj csak lazába van most. Szóval sok lánnyal foglalkozik ő, meg eddig nem is hallottam hogy kapcsolatba volt mostanába. De most nálam úgy látom megragadt, nem hagy annyiba.
Hát figyelj, én megpróbálok neked egy ilyen kedves lerázós üzit írni, de ez így elég nehéz, mivel sem téged,sem őt nem ismerem...
Figyelj, tök jó fej vagy, és mint barát nagyon bírlak, de nem tudok többet elképzelni köztünk. Remélem megérted, nem bántottalak meg, és maradhatunk barátok.
Remélem tudtam segíteni, és fel tudod valahogy használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!