Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is féltékeny?17/l
Tegnap találkoztam az egyik haverommL a kocsma előtt
Akit 2 hete ismerik egy házibulibol.Es ugye 1 hete szakított a pasim mondván H kiszeretett belőlem
Zolinak hívják a havert akivel találkoztam
Állok a kocsma előtt és 3 srác jön ki a kocsmából: az exem ,a haverom ,és az exem haverja
Zoli ismeri az exem havejat mert volt osztálytársak
És mikor meglátott az exem a Zolival csak mosolygott de látszott rajta h kamu mosoly, nagyon erőltetett volt.Azt mondta O találkozik valakivel és megiszik meg egy pár sört
Megkérdem a zolit honnan ismered az exem azt mondja most találkoztunk először aztán beszélgettünk
Mire ő az exed? És mondtam H igen
Aztán a Zoli haverja elvitt minket autóval hozzájuk ,de a Zoli haverja az exem haverja is szóval nagyon kínos volt az egész
Meg a Zoli is mondta H nagyon ciki volt,és H az exem féltékeny
Meg mondta a Zoli haverja aki a exem haverja is mondta H az exem szombat reggel óta csak iszik folyamatosan
És H biztos a szakítás véget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!