Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is féltékeny?17/l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is féltékeny?17/l

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam az egyik haverommL a kocsma előtt

Akit 2 hete ismerik egy házibulibol.Es ugye 1 hete szakított a pasim mondván H kiszeretett belőlem

Zolinak hívják a havert akivel találkoztam

Állok a kocsma előtt és 3 srác jön ki a kocsmából: az exem ,a haverom ,és az exem haverja

Zoli ismeri az exem havejat mert volt osztálytársak

És mikor meglátott az exem a Zolival csak mosolygott de látszott rajta h kamu mosoly, nagyon erőltetett volt.Azt mondta O találkozik valakivel és megiszik meg egy pár sört

Megkérdem a zolit honnan ismered az exem azt mondja most találkoztunk először aztán beszélgettünk

Mire ő az exed? És mondtam H igen

Aztán a Zoli haverja elvitt minket autóval hozzájuk ,de a Zoli haverja az exem haverja is szóval nagyon kínos volt az egész

Meg a Zoli is mondta H nagyon ciki volt,és H az exem féltékeny

Meg mondta a Zoli haverja aki a exem haverja is mondta H az exem szombat reggel óta csak iszik folyamatosan

És H biztos a szakítás véget

2021. júl. 5. 09:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Zolit meg a szakítás ellotrol ismerem

Meséltem róla az exemnek h milyen jó fej ,meg vicces és H tök jól osszeheverkodtunk

2021. júl. 5. 09:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Az exem szakított velem
2021. júl. 5. 09:44
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ezt a zagyvaságot én nem értem. Szerintem dugjál mindenkivel.
2021. júl. 5. 10:06
 4/11 A kérdező kommentje:

A lényeg H találkoztam a exemmel

Tok véletlenül

A haverommmal akit Zolinak hívják

És az exem haverjával aki legyen xy

És mikor az exem meg látott O azt mondta megy tovább meg inni meg találkozik valakivel

Az xy azt mondta ebbe az a gáz H már 2 napja iszik

És ezt kérdeztem H sztem a szakítás miatt?!

2021. júl. 5. 10:16
 5/11 Pruty ***** válasza:
100%
Hogy lehet feltehetőn jól szituált, normális családból származó, iskolát végző 17 éves ennyire segghülye? Ha akarnám se tudnám megfejteni, hogy mit szeretnél kérdezni. De pl az ilyen hogy tudd eljutni egy érettségig, ha 20 szimpla mondatból 5-nek van talán értelme.
2021. júl. 5. 10:21
 6/11 anonim válasza:
100%
Nem a kocsma előtt kéne ismerkedni szerintem. Ott annak megfelelő fiúkat lehet tanálni.
2021. júl. 5. 10:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy féltékeny. Idő kell míg túlteszi magát a szakításon, aztán kissé kínos mikor így összefuttok
2021. júl. 5. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, muszáj összegeznem, hogy megerősítsetek abban, hogy jól értem.

Tehát, találkoztál Zolival egy kocsma előtt, aminek az ajtaján kilépett az exed és egy haverja (legyen ő Peti), meg még egy gyerek. Az exed (aki erőltetetten mosolygott rátok) ment tovább, mert valami dolga volt, így Peti elvitt titeket magához és ott mondta, hogy az exed féltékeny és amióta találkozott veletek a kocsma előtt azóta csak iszik...es ez a szakítás miatt van?

Jól írtam?

Mert a vége semennyire sem függ össze, főleg úgy, hogy az exed megmondtam érthetően, hogy féltékeny, tehát nem a szakítás miatt iszik, mivel ő szakított veled, Kérdező. Kell neki egy kis idő mire túlteszi magát a szakításon.

2021. júl. 5. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Tessek?
2021. júl. 5. 16:40
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves 8as a Peti elvitt minket a zolihoz.Es utána a Peti tovább állt ,O volt a sofőr.

Az exem meg ment tovább inni de úgy hoyg egész hétvégén alkoholizalt

A Zoli meg mondta H az exem féltékeny, de úgy hogy ő dobott

Meg mindenkinek akinek elmeséltem azt mondta biztos féltékeny és H megbánta H szakított velem.de nem hiszem

2021. júl. 5. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!