Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire könnyű lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire könnyű lánynak lenni?

Figyelt kérdés

Ha csak a tini szerelem kategóriát nézzük.

Az itt feltett kérdések túlnyomó része fiúk által feltettek. Ergó kevesebb lánynak vannak társkeresési problémái.

Mondjuk úgy tényleg könnyű hogy felállítok pár elvárást, és úgyis lesz majd pár jelentkező (khm.. ha nem 300cm magas a fiú, nem egy kinyalt hülyegyerek nem jó pár). Míg ha srác vagyok rengeteget kell tepernem, hátha össze jön valami.

Basszus, ha valaki tetszeni fog nem azt fogod nézni milyen magas, mekkora a farka, hány kiló, stb.

Szerintem a probléma az hogy ebben az elk*rt világban a lányok megszokták hogy úgyis jön valaki, és kedvükre tudnak válogatni a sok jelentkező közül. És aztán olyat olvasok itt a minap, hogy baj-e ha a lány kezdeményez, a fiúk örülnek-e neki...

Hogyan lehet ennyire elcseszett a generációm?

(Természetesen mint mindig, tisztelet a kivételnek)

2021. júl. 2. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon sok lány (pl én is) csak nem írja ki, hogy ismerkedni akar. A barátnőim többsége is visszahúzódó ilyen téren. Na meg pl én nem akarok interneten ismerkedni, mert az teljesen más mint mikor előtted áll az illető. Akkor én inkább vagyok egyedülálló, nekem így is jó.
2021. júl. 2. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom. Én nem érzem, hogy nekem könnyebb lenne. Visszahúzódó, csendesebb típus vagyok így észre sem vesznek nagyon. Na meg a testalkatom se a legjobb. Az a lapos/ deszka típus vagyok. Tudom, tudom hogy lehet edzéssel valamicskét alakìtani, de a mellem az nem létezik és a csípőm is keskeny. De bezzeg a vállam jó széles :) nem vagyok egy topmodell na. És a csendes, inkább szemlélődő természetem sem dob sokat az összképen.
2021. júl. 2. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy a kérdést komolyan tetted-e fel, vagy csak az elkeseredettségedet akarod kiengedni, mindenesetre a kérdésre válaszolva nem, a lányok is ugyanúgy rendelkeznek ezekkel a problémákkal, csak ahogy az első is írta, mi kevésbé írjuk ki, talán azért, mert általában az ilyesfajta témákat a lányok egymás között is megbeszélik. A fiúk (nem leszólás) inkább közelítik meg ezt tárgyilagosabban, a tettlegességre fókuszálva :D

"Mondjuk úgy tényleg könnyű hogy felállítok pár elvárást..." nagyon úgy érzem, hogy ismét sztereotípizálod a lányokat. A normálisabbak nem ilyenek, persze, egészséges ember módjára van preferenciája mindenkinek, de változó, hogy merre dől a mérleg nyelve a személyiséget is figyelembe véve. Ez is szintén eltérő, hogy ez kinek mennyire fontos..attól még, hogy neked ahogy látom inkább negatív tapasztalataid voltak, nem az összes lány ilyen.

"Míg ha srác vagyok rengeteget kell tepernem.." manapság már nem sokat számít ez, hogy a fiú kezdeményezzen. Persze, inkább ő szólítsa le a lányt, meg a gyűrűt is ő húzza a kezére, de sok jelentősége nincs már ennek nálunk, elég az, ha általában egy szintű határozottságod és jó jellemed van, aztán vagy nyitunk felétek, vagy nem, de fordítva is gyakran előfordul.

Összességében a kifakadásodból azt érzem, hogy számodra az átlag lány az ilyen, mint ahogy fentebb leírtad. Lehet én más környezetben élek és ezért nem látom így, vagy csak egyszerűen ignorálom az ilyet mind fiúban, mind lányban, mert engem úgysem foglalkoztatnak, hiába tűnnek sikeresebbnek társkeresés terén. Jó munkához idő kell. :D

2021. júl. 2. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de még nem tapasztaltam, hogy olyan regeteg lenne a jelentkező, hogy nyugodtan válogassak... igazából eddig kb 0 volt egész életemben xD

Amúgy én azért nem kezdeményezek, mert nagyon visszahúzódó vagyok, és nincs bátorságom hozzá xD De ha egy srácon látom, hogy érdeklődik irántam, és nekem tetszik, akkor már szoktam én kezdeményezni a beszélgetést.

És nincsenek olyan óriási elvárásaim a fiúk felé, de persze nem mindenki jön be, ahogy én se jövök be mindenkinek. Amúgy a fiúknál is van olyan, aki extrém válogatós, ugyanúgy, mint a lányoknál is.

16/l

2021. júl. 2. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Iszonyat könnyű nekik. Kivéve a csúnyáknak, dagiknak, vagy a normálisaknak, akik nem agymosottaknak. De bármikor felhozod ezt, le fogják tagadni. Elég csak profilt létrehoznod, hosszas beszélgetés után olyan csávót találsz, ami ha csajban lenne megőrülnél, olyan normális. Csak a nők nagyon nem tudják elviselni, ha kiderül milyen életképtelenek ilyen téren, hogy mennyire könnyű nekik, személyes támadásnak fogják venni. Ezért őket felesleges ilyenekről kérdezgetni.

A valóság az amit látsz. H olyan könnyű, h ha csávó lennél, beszarnál. Te tepersz, küzdesz, megteszel mindent, haver. Ők kb. mindent elcsesznek, és mégis ők azok, akiknek a segge ki van nyalva, ki vannak szolgálva. De olyan módon el vannak kényelmesedve, meg olyan módon nárcisztikusak lettek, hogy te egy büdös féreg leszel a szemükben, ha ezekre rámutatsz.

2021. júl. 3. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Én csak személyes tapasztalatot tudok mondani, általánosságban szerintem egyénenként változó. Vannak olyan fiúk is, akik könnyen szereznek lányt, vannak olyan lányok is, akik könnyen szereznek fiút.

Szóval pl nekem nem érzem úgy, hogy könnyű lenne. A külsőm nem éppen a legtökéletesebb, valószínűleg ez az oka. Egyébként volt már mindenféle fiú, aki megtetszett olyan szempontból, hogy volt aki magas volt, volt aki alacsonyabb volt mint én, volt vékony, volt duci, volt izmosabb, szóval nincsenek kifejezett elvárásaim, leginkább tényleg az a fontos, hogy jól érezzem magam vele, hogy el tudjak vele hülyéskedni, de közben pedig számíthassak rá, hogyha rossz kedvem van, vagy nehéz helyzetbe kerülök. Az életem során eddig 5 fiúval ismerkedtem, a legtöbbjükkel interneten. Én mindjárt, amint szóba került az a téma, hogy ismerkedjünk elmondtam, hogy én komoly kapcsolatot szeretnék, nem érdekelnek az egyéjszakások, stb. A fiúk is azt mondták, hogy ők is azt keresnek. Aztán idővel hirtelen az lett belőle, hogy küldjek meztelen képeket, meg az első randin menjek fel hozzájuk és csináljuk. Persze amikor nemet mondtam, akkor ott lettem hagyva x hónap beszélgetés után, a szép kis szerelmes szövegelés után, hogy engem ő így szeret meg úgy szeret.

Szóval igen, ha az ember csak le akar feküdni valakivel, akkor igen könnyen találok rá fiút, de komoly kapcsolatra még sosem sikerült, arra úgy gondolom, hogy egy magamfajta lánynak nehezebb.

2021. júl. 3. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!