Mit olvassak? Tudtok ajánlani valami könnyű nyelvezeten íródott, szórakoztató könyvet egy 14 éves lánynak?
A Bíbor pöttyös könyvek közül az összes mű lányoknak való egytől-egyig.
Itt van egy polc,ami tele van ilyenekkel! Lehet mazsolázgatni. Az összes iszanyatosan jó,és érdekes! 100% hogy tetszeni fog majd a lánynak:)
A Bíbor pöttyös könyveket én nem igazán ajánlom 14 éves lányoknak... szerintem azok inkább a 10-12 éveseknek íródott könyvek, legalábbis borító alapján tutira nem venném őket a kezembe. Na, mindegy.
Jó fantasyk: Obszidián, Csontváros, Az angyal, Rubinvörös, Touch, Csitt csitt, Bíborhajú, Enigma, Lélektársak
Disztópiák: Részben ember, A beavatott, A napmeszű Pippa Kenn, Garabonc, Legenda, Tiszták, Csúfok, Delírium, Az éhezők viadala, Ne érints, Testbérlők, Az útvesztő, Csodák kora
Szomorú sztorik: Összekuszálva, Amíg élek, Csillagainkban a hiba, Mielőtt elmegyek, Tizenhárom okom volt, Senkinek sem kellesz, Soha senkinek, Lucas, Hadd mondjam el!, Ha maradnék, Alaska nyomában, Szívritmuszavar,
Átlagos sztorik: Tökéletes kémia, Heti csaj, A soha határa, Easy-Egyszeregy, Anna és a francia csók, Dublin street, Figyelj rám, Tökéletes, Altatódal, Vajon létezik szerelem első látásra?, Milyen is a boldogság?, Gyönyörű sorscsapás
Én az Anne sorozatokat ajánlom,meg ott van még,ha szereted a lovakat,a Farkaskaland,Angela Dorcsey-tól.
A Szent Johanna Gimi és a Bábel is nagyon jó,de ezeket szerintem ismered^^
Szurovecz Kitti: Gyémántfiú, Borostyánkönny, Smaragdfény
+ Fényemberek 1-2.
Becca Fitzpatrick: Csitt, Csitt; Crescendo; Vihar előtt; Végjáték
Zakály Viktória: Szívritmuszavar; Hanna örök
Simone Elkeles: Tökéletes kémia; A vonzás szabályai; Láncreakció
Kerstin Gier: Rubinvörös; Zafírkék; Smaragdzöld
Lauren Conrad: Los Angeles üdvöskéi; Édes kis hazugságok
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás; Veszedelmes sorscsapás (személyes kedvenc)
Remélem sikerül választani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!