Mit ajánlotok? Szórakoztató könyveket keresek:33/N
Mármint humorosokat?
Christopher Moore - Biff evangéliuma
Vavyan Fable - Szennyből az angyal
Gail Carriger: Lélektelen - Soulless
Változatlan - Chaingless
Ez egy sorozat, ami a 19. század angliájában játszódik, humoros és romantikus. A harmadik rész hamarosan megjelenik, szerintem nagyon jó, könnyed olvasmány. A moly.hu-n utánna tudsz nézni, sokan dícsérik. Arany pöttyös könyv, tehát felnőtteknek szól.
27/N
Biff evangeliumat nem mertem olvasni, nekem jóbarátom a Jóisten;) Vámpíros könyvet olvastam tőle, illetve megvan a karácsonyi story-ja is a Leghülyébb angyal, de olyan unalmas az eleje, hogy nem olvastam tovább, pedig szerettem volna jókat nevetni! Vavyan Fable Szennyből az angyal könyvét 16-17 evesen már megettem. Felnőttkén ujraolvasva másodjára már nem kötött le úgy, mint anno.
A masikaknak azonnal utananézek! Köszönöm! Ugye, irtok még?
A Csokoládimádók Klubja [link] és ennek a második része (Csokoládéimádók diétája)
Mindkét része könnyed, szórakoztató olvasmány! Nekem nagyon tetszett :)
Christopher Moore szerintem rém unalmas, nem tudom, mit esznek rajta egyesek.
Rejtőn, gondolom, már túl vagy. Wodehouse: Forduljon Psmithhez!, Gáz van, Jeeves!, vagy ha a humor mellett romantikus és kissé kalandos is lehet, akkor Szerb Antal: Utas és holdvilág, vagy A Pendragon legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!