Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kérdéssel fordultam hozzátok hogy a barátnömmel 7 honapja vagyunk együtt és szerdán kellett volna megjönni a mensiének és tiszta idegbe vagyok hogy mi van ha valaki mondana rá választ azt nagyon megkösszöném?
Csak hulyeskedtem
Nem ritka, hogy a menstruacio kesik (es nem terhesseg miatt).
Nyugodtan nezz utana gyakorin mennyi ilyen kerdest tesz fel egy csomo lany.
Ezt csak a megnyugtatasert irom.
"nem vedekezzünk de mindig idöbe ki veszem"
Ja , a
fagyott sört,
az égett húst
is mindig időben kiveszik!
Mi a rossebbért nem lehet felfogni, hogy ez nem védekezés?!
Hány éves, hogy eddig még volt ilyen késése?
Ha gyorsan nem akartok gyereket, akkor továbbra se védekezzetek, majd Te időben kihúzod.
Hallottál már olyan (eléggé gyakori) esetről, amikor házaspárok kimondottan teherbeesés céljából nem védekeztek és mégsem lett másállapotos a feleség?
Olyat sem hallottál, hogy a lány az első randevún vesztette el a szüzességét, viszont nyomban terhes is maradt, mert a gumi felhúzása előtt már sokat enyelegtek és az előváladékban levő spermiumok megtették a magukét?
Tehát: vagy valami ok (de nem terhesség) miatt késik, vagy áldott állapotba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!