Tík is látjátok a második csíkot? A 9dpo -n csináltam ma reggel,az elsö vizeletböl Megpróbálom két nap mùlva újra,6nap múlva kéne megjönnie És ez a második próbálkozási hónapunk Elötte volt egy méhen kívüli terhességem....
Figyelt kérdés
a 7.ik héten kelett megszakítani operálással*
Képet csatolok***
2021. júl. 1. 12:22
2/24 anonim válasza:
Hát én erre rá nem kattintok, milyen link ez? Nem akarok vírust a telefonomra.
3/24 A kérdező kommentje:
Kattints rá nyugodtan,nem vírus
De megpróbàlom más oldalra is feltenni:)
2021. júl. 1. 12:34
5/24 anonim válasza:
Ez pozitívnak tűnik. Nekem is 6 nappal hamarabb már ilyen volt.
7/24 A kérdező kommentje:
Jaj de jó lenne,köszi a válaszaitokat :) Nagyon örülnèk neki :)
2021. júl. 1. 12:44
9/24 anonim válasza:
Ez pozitív, de 2 nap múlva ismételj hogy erősödik vagy sem :) sajnos én úgy jártam h 6 nappal a mensi előtt csináltam pozitív lett de sajnos nem erősödött és végül 5nap késéssel meg jött :/ Nagyon Drukkolok hogy minden rendben legyen 🙏🙏🙏😊❤️
10/24 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív! De ismételd meg holnap :) Majd írd meg légys Szorítok neked nagyon!♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!