Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nincs baj? Terhességem...

Ugye nincs baj? Terhességem eleje óta székrekedéssel küzdöm, hiába próbálkoztam bármivel.

Figyelt kérdés
1 órája lefeküdtem, mert sokkal fáradtabbnak éreztem magam, mint általában és arra ébredtem, hogy rohannom kell WC-re. Alig értem el odáig, olyan hasmenésem volt. Ugye nem kell aggódnom?
2010. febr. 11. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes vagy??Fog változni az emésztésed de nem sokat.Nekem csak pár hetem van szülésig de vannak napok amikor székrekedéssel küzdök van olyan amikor hasmenésem van.Ez attól is függ mit eszel.Nem kell aggódni kijön magától nem szabad erőltetni.
2010. febr. 11. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én is székrekedéses voltam az elején!Aztán elkezdtem szedni a vasat és a magnéziumot,na azóta nincs ilyen baj!De ha leállok egy napra is akkor másnap székrekedésem van!Gondolom szeded ezeket te is,mert akkor valószínűleg attól van!
2010. febr. 11. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Még csak 19 hetes vagyok, vasat magnéziumot eddig is szedtem.
2010. febr. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!