Elmehetek intimgyantázásra, ha pont akörül fog megjönni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azután ijedtem meg nagyon, mikor már lebeszéltem a kozmetikussal az időpontot, hogy a hónapban akörül fog megjönni pont és a héten már nem tudnék másik időpontot kérni, mivel neki esküvője lesz, én pedig pont aznap érnék rá szintén. Néhány weblapon azt olvastam, hogy tamponnal nyugodtan lehet menni, de nem vagyok meggyőződve erről, sajnos. Mit tanácsolnátok?
2021. jún. 21. 15:44
2/7 anonim válasza:
Az én kozmetikusom nem vállal olyankor, higéniai okok miatt.
3/7 anonim válasza:
"Jobb" helyeken így kozmetikus nem vállal el higiéniai okokból, és mert betojnál úgy fájna.
4/7 anonim válasza:
Nem mennék így el, és sok helyen nem is lehet ilyenkor elmenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!
Ha addig megjön, természetesen visszamondom. Remélem, hogy most is hosszabb lesz a ciklus.
2021. jún. 21. 22:54
7/7 anonim válasza:
Én sem mennék. Sokkal kellemetlenebb lenne a kozmetikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!