Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem próbálnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem próbálnak velem ismerkedni?

Figyelt kérdés
Én nem merek odamenni senkihez se. Fiúkhoz se.

2021. júl. 1. 03:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
8-as, inkább nem csinálok semmit, mint hogy bajt okozzak.
2021. júl. 8. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

Én nagyon introvertált voltam, és vagyok is. Kettő éve volt összesen 1 barátom 3 haverom, kb. ennyi emberrel tudtam magam jól érezni. Viszont láttam, hogy mindenki ismer egy csomó embert, csajozik és megjött nekem is a kedvem ehhez. Elején nagyjából mindig sokadik kerék voltam, de mára már én vagyok legtöbbször az első, és nem is próbálkozom azért, hogy a lányoknak a tetszését elnyerjem. Ezek a legfontosabb tippjeim:

Úgy néznek a többiek rád, ahogy te magadra, ha te magadról úgy gondolkodsz, hogy milyen érdekes vagy magadnak, mennyire lenyűgözöd magad, stb... akkor mások is így fognak rólad gondolkodni. Pl. Haverjaiddal odamész egy társosághoz, akiket kevésbé ismersz, ahelyett hogy csendbe ülsz, mert miért hallgatnának meg, kimondod a véleményed, mert elhiszed hogy az másnak is érdekes. Fontos, hogy ezt az energiát érezzék benne.

Használd a társoságot, mint egy játszóteret, valami érdekes, akkor menj oda és "próbáld ki". Pl. Tetszik valamelyik tagnak az öltözködése, menj oda és kérdezz róla, aztán azt áttudod vinni teljesen más témákba.

Tanulmányozd a saját és a mások testbeszédét, kutatások szerint 60-80%-ban nem verbális kommunikáción múlik a keltett benyomás. Erről van egy csomó anyag az interneten.

Gondolom te is inkább befelé fordulós típus vagy, szeretsz magadban lenni, ezt nagyon ügyesen kitudod használni, hogy tanulj a témával kapcsolatban. Nekem sikerült, neked is fog!

2021. júl. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!