Lányok, titeket zavarna az, ha egy feltűnő szemproblémával rendelkező fiú próbálna meg ismerkedni veletek?
Figyelt kérdés
Ha normális, humoros az illető, akkor adnátok esélyt neki?2014. szept. 5. 22:08
3/20 anonim válasza:
Naná:DD én nagyon szeretek ilyen emberek közelében lenni,teljesen ugyanúgy mint az átlag emberekkel, imponálóak. Ha az illető aranyos vicces (korombeli) akkor még ezerszer jobb :DDD
6/20 A kérdező kommentje:
Azért írtam a kérdést, mert én ebben a cipőben járok, és azt vettem észre, hogy manapság a legtöbb lány felszínes. Akikkel úgy ismerkedtem, hogy nem ismertük egymást, azok közül sokan bunkók voltak.
2014. szept. 5. 22:43
7/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? Milyenfele sérülés?
8/20 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, és az egyik szememmel nem látok, ezért a szemgolyó láthatóan kisebb a másiknál és eres, nem szép. Emiatt gátlásos vagyok, mert félek, hogy megijednének tőle a lányok.
2014. szept. 5. 23:08
9/20 anonim válasza:
5-ös vagyok
akkor ismerkedj szemüvegben pl. egyéb trükkel nem lehet az ereket mondjuk visszább húzni vagy hasonlók? szemorvos ?
10/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell ezen rágódni, normális lanyok/nők léteznek még, biztos találsz egyet, akivel kölcsönösen imadjatok egymást :D
Egyébként senki sem tökéletes ;)
(én vagyok a 70%os valaszolok xdd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!