Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog mulni ez az erzes?
Mindig amikor arra gondolok, hogy most leszolitok egy nekem tetszo lanyt, a torkomban erzem a szivdobogast, nagyon izgulok ilyenkor es altalaban nem merek lepni.
Az elso par ilyen alkalom utan ugye elmulik ez az izgalom?
Ez akkor múlik el ha már legalább 3-4 barátnőd volt.
Utána már tisztába vagy vele, hogy voltak barátnőid és lesznek is és mindegy, hogy itt mi történik mert nem jelent semmit. Ráadásul már azt is tudod, hogyan szólítsd meg őket. Ha csak úgy leszólítasz valakit aki elutasít az szarabbul fog esni és még visszahúzódóbb leszel utána, nem pedig ellenkezőleg. Tehát elfog múlni az érzés. Én neten sokkal könnyebben ismerkedek így onnan volt a legtöbb barátnőm és utána már személyesen is simán ment a dolog. Mondhatni én kijátszottam ezt a szabályt. Ha mindenképp személyesen akarsz leszólítani valakit akkor hajrá mert az kell a sikerhez. :3
Csak egy sikered legyen legalább és utána elmúlik ez az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!