Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » El fog múlni így amit irántam...

El fog múlni így amit irántam érzett?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kb 1 hónapja ismerjük egymást. Találkoztunk néhányszor, de nem történt semmi, ezért barátok lettünk. Később bevallotta, hogy ő igazából többet akart/akar tőlem. Minden nap beszélünk és nemcsak általános dolgokról, hanem elég intim témákról is. El fogja felejteni így amit irántam érzett? Hosszú távon is fog működni ez a barátság?

2020. jan. 7. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jan. 7. 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Így nem. Max úgy, ha egy darabig szüneteltetitek a beszélgetést és max akkor tértek vissza hozzá, amikor ő már lezárta. Tőled se korrekt ám, hogy folyamatosan táplálod benne a reményt a barátkozásoddal.
2020. jan. 7. 13:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy többet akar/akart tőled, és mindezek a beszélgetések utána zajlottak, akkor nem értelek, de tényleg.

Ha tudod, hogy nem, akkor miért adsz lehetőséget a remény táplálására nála? hm?

Nagyon nem vagy fer!

"Találkoztunk néhányszor, de nem történt semmi, ezért barátok lettünk."

Ez a mondatnak olyan érzete van, mintha te is vártál volna többet. Szóval így duplán nem értelek.

És azt sem értem, ha bevallotta, hogy ő szeretne veled kapcsolatot, akkor utána tisztáztátok-e, hogy vagy szigorúan barátok, no intim téma, vagy mindenki a saját útjára?

Vagy ezek is el lettek mismásolva, hátha majd a másik rájön, hogy te valójában nem akarsz semmit.

2020. jan. 7. 13:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennek javítva.
2020. jan. 7. 13:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Így tudod, hogy ez így nem barátság, mert a másik folyamatosan reménykedni fog, hátha kikerül a barát zónából.

Miért kínzod szegényt?

2020. jan. 7. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2.válasz:+1
2020. jan. 7. 13:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Miután elmondta, hogy többet akart, én elmondtam, hogy nem tudok rá úgy tekinteni, csak barátként. Azt mondta, hogy nem baj, örül, hogy legalább van egy lány barátja.
2020. jan. 7. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt mondja, mert gyenge ahhoz, hogy elengedjen. Ha lenne benned fikarcnyi korrektség, akkor te tennéd meg ezt a lépést. Így csak élteted benne a reményt és hagyod szenvedni. Jó kis barát vagy, tényleg.
2020. jan. 7. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8-asnak teljesen igaza van!
2020. jan. 7. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Így van, ahogy 8-as mondja. Vagy gondolod, Evolúció bácsi azért választotta külön a nemeket, hogy BARÁTKOZZANAK egymással?
2020. jan. 10. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!