Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érzett irántam valamit?
Van egy srác akivel régóta ismerjük egymást. Régen bele voltam esve, már azt hittem ,hogy sikeresen letettem a dologról ,de ez idén nyáron megváltozott... Egy közös külföldi hosszúhétvégén kezdődött ahol a repülőutat végigbeszélgettük a repülőutat, a nyaralás alatt pedig kijelentette ,hogy ő nem megy nélkülem sehova. Miután hazaértünk következett egy hosszabb balatoni nyaralás ahol volt hogy napfelkeltéig beszélgettünk az ágyamban fekve mindenről. Amikor összevesztünk többoldalas bocsánatkérő üzenetet kaptam, és ő nyugtatgatott üzenetekben miközben tetováltattam. Többször volt ,hogy egyszerűen csak “te lány”-nak szólított és ha felé néztem a szemembe mosolygott. Sohase én kezdeményeztem, egy ideig próbáltam vele a három lépés távolságot is tartani, csak aztán elkezdtem újra bízni benne. Nyár végén egyszer spontán megkérdezte ,hogy szeretem-e mire azt feletem, hogy nem szeretem de nem is semleges. Erre olyanokat mondott, hogy majd egyszer találok valakit akit nála is jobban bírni fogok és az a valaki lesz nekem az igazi. Azóta kerüljük egymást. Mi volt ez nyáron? Én értettem valamit félre? Vajon csak hülyített? Most lett csak bátorságom kiírni a kérdést.
(U.i. Ha magadra ismertél akkor légyszi írj rám mert rendesen összezavartál.köszike)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!