Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érzett valamit irántam szerint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett valamit irántam szerintetek?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, akit paráztam elhívni randizni, de ez most mindegy is, az a lényeg, hogy nincs köztünk semmi, csak kíváncsi vagyok, hogy máskor ilyet ne tegyek. Szóval, a lánnyal nagyon sokat beszélgettem, ha beteg volt akkor panaszkodott, ha valami baja volt, akkor kért, hogy vidítsam már fel, mert fél.... Kaptam tőle rajzokat, amikre olyanokat írt, hogy olyan vagy nekem, mint a levegő, küldött szíveket, de ezekre mindig azt mondta, hogy a barátnői elvették a telefonját, mert mindig olyanokat írtam a szívekre, hogy mi van veled, berúgtál?

Szerintetek érzett irántam valamit a lány?

2016. júl. 30. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
tuti, szegényke
2016. júl. 30. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyessel értek egyet... Hívd már fel...
2016. júl. 30. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lenne értelme.. 3 hónapja beszéltünk utoljára
2016. júl. 30. 15:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha akkor érezhetett még most is érezhet valamit?
2016. júl. 30. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Hááát érezhet de szerintem nem lesz köztetek már semmi se. De azért megpróbálhatod elhívni valahová hogy megbeszéljetek mindent stb.. Már bem nagyon ronthatsz a helyzeten.
2016. júl. 30. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, meg erezhet valamit es ki tudja talan epp most is arra var, hogy rairj. Szoval hajra.
2016. aug. 2. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!