El fog múlni így amit irántam érzett?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kb 1 hónapja ismerjük egymást. Találkoztunk néhányszor, de nem történt semmi, ezért barátok lettünk. Később bevallotta, hogy ő igazából többet akart/akar tőlem. Minden nap beszélünk és nemcsak általános dolgokról, hanem elég intim témákról is. El fogja felejteni így amit irántam érzett? Hosszú távon is fog működni ez a barátság?2020. jan. 7. 13:33
11/12 A kérdező kommentje:
Mivel éltetem benne a reményt? Megmondtam, hogy részemről nem lesz több!
2020. jan. 10. 17:23
12/12 anonim válasza:
Kérdező, voltam hasonló helyzetben. 34 éve ő a legjobb barátom és viszont. Voltak időszakok, élethelyzetek, amikor ritkábban beszéltünk, viszont nagyon jó volt, hogy pl “katasztrófák” idején volt kivel átbeszélni a dolgokat. Szerintem igenis vannak különnemű baráti viszonyok is, de kell hozzá IQ is, meg EQ is. Meg hogy mindkét fél elfogadja, hogy ez “csak” barátság, és ebben a formájában is tudja értékesként kezelni ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!