Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek bejön ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejön ez a pofaszakál? Link 👇

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nem ilyen dús

2021. jún. 27. 21:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Hát attól függ, hogy neked konkrétan (vagy bárkinek, aki így hordja) jól áll-e :D Én így elemi szinten nem utasítom vissza, igaz, nekem finoman szólva is nem tul modern az ízlésem. Meg így "művész" szemet kifejlesztve meg emberileg nagyon sok mindenkit szépnek látok, még ha nem is vonzódok hozzá konkrétan. De ilyen alter, goth, szerepjátékos, esetleg LARP körökben több esélyed van vele, ha benne vagy ilyenekben. Amúgy meg, ha boldog vagy vele, lányoknál-nőknél is az a mondás, hogy csinálj, amit szeretnél, ne érdekeljen, hogy tetszik-e másoknak, fordítva is mehet szerintem. 21/L
2021. jún. 28. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Jajjj,nem,dehogy jön be!
2021. júl. 1. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!