Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan folytassam majd vele?
Van egy srác. Osztálytársak leszünk. Egy párszor már nyáron ott voltam ilyen osztálytalálkozón és egy páron már ő is ott volt. És eléggé bejön. Az osztálycsoportba szokott ő is meg én is írni.
Rá fogok írni hogy egy kicsit ismerkedjek vele. Kb már elterveztem mit írok neki. De ha írok neki egyszer aztán bezsélgetünk egy kicsit utána ha máskor is írni akarok neki mit mondjak? Mert ha azt írom hogy: szia mizu?. Az már másidjár már más.
Nem tudom menyir érthetően írtam a lényeget de remélem értitek.
Mi a kérdés?
Írj rá, aztán majd alakul valahogy.
Köszönöm a válaszokat.
És 1. válaszoló a második bekezdésban benne van a pontos kérdés.
Már tudja hogy osztálytársak leszünk. Élöben is beszéltünk egy keveset. Igazából azt már kb elterveztem hogy mit írok neki. De máskor nem tudom rá ha már beszéltem vele.
A válaszodat köszönöm.
Hívd el valahova nem kell ezen sokat lovagolni.
Ha hiszed ha nem mindig a nő kezdeményez a test beszéddel.
Szóval nincsen benne semmilyen furcsa ha rá írsz hogy lenne e kedve el menni fagyizni vagy tudja bánat bármit csinálni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!