Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan folytassam majd vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan folytassam majd vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác. Osztálytársak leszünk. Egy párszor már nyáron ott voltam ilyen osztálytalálkozón és egy páron már ő is ott volt. És eléggé bejön. Az osztálycsoportba szokott ő is meg én is írni.

Rá fogok írni hogy egy kicsit ismerkedjek vele. Kb már elterveztem mit írok neki. De ha írok neki egyszer aztán bezsélgetünk egy kicsit utána ha máskor is írni akarok neki mit mondjak? Mert ha azt írom hogy: szia mizu?. Az már másidjár már más.

Nem tudom menyir érthetően írtam a lényeget de remélem értitek.

2021. jún. 27. 00:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

Írj rá, aztán majd alakul valahogy.

2021. jún. 27. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, találj valami ürügyet, pl egy szép pillangót fotózz le, vagy egy mosolygó villamost, és onnan arra megy a beszélgetés, amerre akarod. Csak a kezdés nehéz.
2021. jún. 27. 08:59
 3/9 anonim válasza:
Van egy csomó alap kérdés, pl hova járt előző suliba mi volt a kedvenc tantárgya vagy sportol-e valamit vagy mit csinál szívesen szabad idejében, mik a tervei nyárra stb stb, ezek elindítják a beszélgetést aztán vagy beszélgettek tovább vagy megakadtok a "szia mizu"nál. Igazából rajtatok múlik de ha nem megy ne erőltesd, felesleges ilyenek után menni és nincs rosszabb az erőltetett beszélgetésnél. Sok sikert!
2021. jún. 27. 11:20
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És 1. válaszoló a második bekezdésban benne van a pontos kérdés.

2021. jún. 27. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Írj rá mondjuk úgy, hogy megemlíted hogy osztálytársak lesztek, és tök jó lesz, hogy lesz valaki akit ismersz már onnan. Aztán elkezdhettek sulis dolgokról beszélgetni, meg hogy lóghatnátok majd együtt a suliban is.
2021. jún. 27. 16:13
 6/9 A kérdező kommentje:

Már tudja hogy osztálytársak leszünk. Élöben is beszéltünk egy keveset. Igazából azt már kb elterveztem hogy mit írok neki. De máskor nem tudom rá ha már beszéltem vele.

A válaszodat köszönöm.

2021. jún. 27. 20:28
 7/9 A kérdező kommentje:
*de máskor nem tudom mit/hogy írjak rá ha már beszéltem vele.
2021. jún. 27. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Hívd el valahova nem kell ezen sokat lovagolni.

Ha hiszed ha nem mindig a nő kezdeményez a test beszéddel.

Szóval nincsen benne semmilyen furcsa ha rá írsz hogy lenne e kedve el menni fagyizni vagy tudja bánat bármit csinálni.

Sok sikert!

2021. jún. 27. 22:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszodat☺️
2021. jún. 28. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!