Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan reagáljak, folytassam vele egyáltalán?
Van egy srác akivel ismerkedünk, már kétszer találkoztunk. Viszont az elsőt először lemondta, szóval átraktuk egy héttel későbbre. Akkor már összejött, jól is éreztük magunkat,a következő héten is találkoztunk. Akkor se volt semmi gond, megbeszéltünk egy 3. talit is ami a múlthéten lett volna, azt viszont megint lemondta, ezért átraktuk holnapra. De ma írt hogy valószínűleg az se lesz jó. Na és itt most kezd elegem lenni.
Nem gondolom hogy hülyítene, mert folyamatosan ír,már kétszer el is jött, többször írta azt is hogy tetszem neki és már utalt rá hogy komolyak a szándékai. Amikor lemondja a talikat akkor is mindig ad magyarázatot hozs miért.
Viszont ezek olyan dolgok, amiktől szerintem igazán megoldhatná. És az egész helyzet idegesít az egész helyzet hogy én mindig elsőre ugrok, megoldom hogy el tudjak menni.
Most mit kellene válaszolnom neki? Egyszerűen csak egyezzek bele és ajánljak fel új időpontot,vagy mondjam meg neki hogy oldja már meg vhogy? Vagy mostantól én is lemondogassam?
Utolsó: pontosan ezt mondtam:D
Hát sajnálkozott hogy nem tud jönni, és írta hogy akkor majd megbeszélünk egy másik időpontot
Hú köszi szépen, de azóta már konkrétan jártam is mással, és most épp alakul valakivel
Szóval megoldódott:D
Egyébként amire számítani lehetett,nem lett vele semmi komoly,emiatt lett vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!