Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hogyan reagáljak, folytas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan reagáljak, folytassam vele egyáltalán?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel ismerkedünk, már kétszer találkoztunk. Viszont az elsőt először lemondta, szóval átraktuk egy héttel későbbre. Akkor már összejött, jól is éreztük magunkat,a következő héten is találkoztunk. Akkor se volt semmi gond, megbeszéltünk egy 3. talit is ami a múlthéten lett volna, azt viszont megint lemondta, ezért átraktuk holnapra. De ma írt hogy valószínűleg az se lesz jó. Na és itt most kezd elegem lenni.

Nem gondolom hogy hülyítene, mert folyamatosan ír,már kétszer el is jött, többször írta azt is hogy tetszem neki és már utalt rá hogy komolyak a szándékai. Amikor lemondja a talikat akkor is mindig ad magyarázatot hozs miért.

Viszont ezek olyan dolgok, amiktől szerintem igazán megoldhatná. És az egész helyzet idegesít az egész helyzet hogy én mindig elsőre ugrok, megoldom hogy el tudjak menni.

Most mit kellene válaszolnom neki? Egyszerűen csak egyezzek bele és ajánljak fel új időpontot,vagy mondjam meg neki hogy oldja már meg vhogy? Vagy mostantól én is lemondogassam?

2021. febr. 28. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire eleged van már most akkor inkább hagyjad. Amúgy mi az istent tud csinálni? O.o
2021. febr. 28. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyanez volt velem is egyszer, aztán én próbáltam vele beszélni erről, de nem nagyon lehetett, úgyhogy hamar véger is lett. Te is beszélhetsz vele, egy próbát megér, aztán ha nem juttok közös nevezőre, akkor lehet, hogy jobb ráhagyni, vagy végülis te tudod, hogy ezt akarod-e csinálni hosszútávon.
2021. febr. 28. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy neked csak ez az időpont jó mostanság, nem érsz rá máskor. Mit reagál majd rá vajon?
2021. febr. 28. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Utolsó: pontosan ezt mondtam:D

Hát sajnálkozott hogy nem tud jönni, és írta hogy akkor majd megbeszélünk egy másik időpontot

2021. febr. 28. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Van pár lány akivel hasonlóképp szoktam találkozgatni mondjuk csak összejárogatunk kefélni de néha hitegetem őket hogy majd valamikor összejövünk. Csomószor lemondom ha épp más lánnyal vagyok.
2021. márc. 2. 00:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Ő biztos hogy nem így van, komolyabban gondolja mint én:D
2021. márc. 2. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ha megbeszélitek és belemegy, az azt jelenti, hogy neki az az időpont jó. Ha valamiért le akarná mondani, akkor két verzió van. Vagy tényleg közbejött valami ami fontosabb, vagy pedig csak valamiért ő passzolja a randit, holott ráérne. Ha utóbbi, akkor az már gyanúra adhat okot. Ezt könnyű kideríteni: mikor megpróbálná lemondani mondod neki, hogy ti előbb megbeszéltétek ezt amibe ő belement és ezért ha lehet, próbálja meg tartani is magát ahhoz, illetve hogy te megérted ha közbejön valami, de ha lehet próbálja tartani magát a megbeszéltekhez. Párszor még adhatsz neki esélyt, de ha sokszor fog előfordulni a "közbejött valami", akkor hagyd a francba.
2021. jún. 27. 19:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Hú köszi szépen, de azóta már konkrétan jártam is mással, és most épp alakul valakivel

Szóval megoldódott:D

Egyébként amire számítani lehetett,nem lett vele semmi komoly,emiatt lett vége

2021. jún. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!