Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnyei vannak annak, hogyha egy fiú magas?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha tényleg magas nem ilyen béna magas hogy 180-185cm, hanem 190cm+2021. jún. 27. 13:54
1/9 anonim válasza:
Nagyobb a pénisze, jobban tudja használni.
2/9 anonim válasza:
El tud pakolni otthon mindent mások elől a felső polcra.
Amúgy... én úgy látom, hogy a magas férfiaknak több esélyük van vezető pozíciókat szerezni a legtöbb munkahelyen. Persze lehet, hogy ez csak az én tapasztalatom.
3/9 anonim válasza:
Lehet róluk naponta 7 kérdést kiírni
4/9 anonim válasza:
A csajok imadjak!!!Koncerten meg színpados előadásokon előre látni,én csak mások hátát latom-_-
L
5/9 A kérdező kommentje:
Henry Kettnernek szép magassága van
2021. jún. 27. 15:50
6/9 anonim válasza:
A boltban le tudja venni a felső polcról aki kell.
7/9 anonim válasza:
Állva le lehet sz.ni. Szerintem nekem komoly gondok vannak a fejemben.
8/9 anonim válasza:
Leginkább az, hogy nem olyan alacsony, mint én.
175 cm
F
9/9 anonim válasza:
#8 átlagos vagy.
ÊN alacsony vagyok (165)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!