Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora baj,hogy csak 170 cm magas fiú vagyok????
Általában a lányok a magas fiúkat kedvelik legjobban.
Én 165cm vagyok és ahol én lakom kevés az alacsony lány.
170cm szerintem bőven jó.
Ez olyan is-is.
Nem baj,valakik számára biztos,mert valakinek magasabb,valakinek alacsonyabb jön be.
De általában tényleg a magasabb fiúk jönnek be a lányoknak. Nekem tökéletes lenne 170 cm amugy.
Volt magas exem. A gyomrát ölelgettem (ő majdnem 2 méter volt én meg 160 se).
Azóta csak az alacsony fiúkat szeretem, párom 177. Nem kell lehajolnia hozzám, át tudom karolni a nyakát és nem kell a fejemet is felfelé fordítanom, ha rá akarok nézni.
Alapvetően nem baj, vannak lányok, akiknek ez nem számít, meg alacsonyak, akik mellett magas lehetsz.
165 felett szokott ez gondot okozni, pl engem bocsánat, de zavarna. Nagyon szeretek magassarkút hordani, és mondjuk egy túracipőben is már 170 felett vagyok, elmentem egyszer egy kb 170-173 cm magas sráccal randira és frusztrált, hogy egymagas vagyok vele.
Mindenesetre ne aggódj, értékes ember vagy, nekem ez a "magasság finnyásság" csak újonnan jött, remélem egyszer elmegy, mert ezzel limitálom a saját lehetőségeimet is.
1 vagyok
Miért pontoztatok le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!