Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ekkora baj,hogy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora baj,hogy csak 170 cm magas fiú vagyok????

Figyelt kérdés
Többször olvastam már,hogy egyes lányokat frusztrál,hogy csak ekkora lettem. Válaszoknál is láttam, de nem tudom felfogni miért baj ez?? Mit tudok ellene tenni?? Hát semmit ....

2021. márc. 29. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
165 centi magas vagyok, szóval jobb dolgod van mint nekem. Több nálam magasabb lány is szeretett volna már összejönni velem, szóval szerintem nincs mitől tartani, csak legyen egy szerethető személyiséged. Plusz olyan lányok is vannak akik kifejezetten a náluk alacsonyabb srácok felé hajlanak, habár igaz kevesebben vannak. 18/f
2021. márc. 29. 20:14
 12/15 anonim válasza:
100%

1.nek

mert vannak preferenciák és van akinek a magas fiúk tetszenek.

2021. márc. 30. 00:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen jó a 170:)

(én 165 cm vagyok)

2021. márc. 30. 19:31
 14/15 anonim válasza:
60%
Hát biztos van akinek tetszik. Nekem még 159 centis lányként sem kéne 170 cm fiú. Mit kezdenék én vele? Majdnem akkora vagyok, nem sok az eltérés.
2022. jún. 15. 18:38
 15/15 anonim válasza:
69%

Szerintem csak azoknak a lányoknak fontos akik magasabbak 170cm-nél.Akik alacsonyabbak 170 cm-nél azokat nem hiszem h zavarná. Tesom 165cm barátja 170cm és jól megvannak.

Vagy max akkor zavarja őket ha ezt a fiu folyton szóva teszi.

Barátnöm volt h randira ment ö egy magas lány a srác ugyanakkora volt mint ö és ezt mindig szóvá tette a fiu egész randin, pedig amugy a barátnömet nem zavarta.

2024. júl. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!