Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire lehet egy alacsony...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lehet egy alacsony srácot használni?

Figyelt kérdés
Értem azt ezalatt hogy miket lehet velük csinálni, mire jók? Van olyan amit alacsony srácokkal jobb csinálni/lehet csak csinálni? Tapasztalatokat kérnék.

2021. máj. 24. 12:21
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Igen, sok mindenre jók. Engem már többen is telibevertek, és ugyanolyan volt, mint amikor a magasak tették belém.
2021. máj. 24. 12:23
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
Jól beszappanozod a srácot hogy csússzon aztán feldugod magadnak mindenestől. Erre tudnád használni mondjuk. Vagy ha farsangba mennétek akkor beöltözhettek együtt hupikék törpikéknek, mert hitelesebben tudná alakítani Törperőst egy alacsony gyerek mint egy 195 centis bika. Igazából a felhasználásnak csak a szegényes fantáziád szabhat határt, vagy a pasid aki nem engedi hogy teljesen hülyét csinálj belőle.
2021. máj. 24. 13:26
 3/30 anonim ***** válasza:
56%
Boxzsáknak jók, pont kézmagasságban van a fejük.
2021. máj. 24. 13:26
 4/30 anonim ***** válasza:
81%
ha négykézlábon áll akkor a hamutartót tudod a hátán tartani.
2021. máj. 24. 13:44
 5/30 anonim válasza:
84%
Kényelmesen állva tud nyalni. Ha annyira alacsony, még a söröskorsót is a fejére tudod tenni.
2021. máj. 24. 13:58
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Itt még mindig az alacsony sracozas megy? Meg mindig nem fogták fel hogy itt nem a magasság a lényeg? Különben is mi számít alacsonynak?
2021. máj. 24. 14:06
 7/30 A kérdező kommentje:

Olyan hülyék vagytok xd

Mondjuk úgy száj és váll között ha ér a lánynak a srác

2021. máj. 24. 14:11
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

7

Én cm-re gondoltam...mert én nem vagyok alacsony de biztos vannak olyan nők akiknek én is csak a szajukig érek

2021. máj. 24. 14:20
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel, milyen magas? Ha jó fej, kedves, vicces, szerethető, édes mindegy, meddig ér neked.
2021. máj. 24. 14:21
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi a f.sz?!!

Hogy lehet ilyet kérdezi, hogy egy embert mire lehet használni, meg mire jó?!

Te mire vagy vajon jó, hogy ha annyira felszínes vagy, hogy a magasság alapján ítélsz meg egy embert??

Ha a srác rendes, jó fej, értékes ember, akkor ki a szrt érdekel, hogy milyen magas?!

2021. máj. 24. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!