Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet egy alacsony srácot használni?
De ezt a kérdést te most hogy érted?
15 cm-es késsel fel lehet vágni egy paradicsomot, egy 20 centis késsel..szintén. Mindegyik ugyanarra jó.Így nem lehet komolyan venni a kérdést.
Egy 190 centis lányt mire lehet "használni"?
Mire fel ez a hangnem? Miért kell ilyen undorítóan beszélni róluk, mintha egy darab tárgy lenne mind?
Rajtad is van bizonyára valami olyan, amiről lehet ilyen bántóan nyilatkozni.
Tényleg ennyire nehéz megérteni ha azt írom ne vegyétek ennyire komolyan?
Leírom harmadjára is: ne vegyétek ennyire komolyan :D
Kérdező!
Hiába szépíted, ezt nem "csak úgy" kérdezted, meg kértél tapasztalatokat. És ahogy látom az egyik válaszodból, írtad is, hogy " kb úgy száj és váll között ha ér a lánynak a srác" - tehát gondolom konkrét személyről van szó.
Most azért mentegetőzöl, mert rávilágítottak páran, hogy gusztustalan a megfogalmazás amit egy EMBERRE használtál.
A saját érdekedben remélem, hogy előbb-utóbb kinövöd ezt a felszínességet, és nem az alapján fogsz megítélni egy embert ahogy kinéz.
Kérdező, te itt ne “olyan nehéz megérteni”-zzél. Undorítóan beszélsz, lenézel mást a testi adottságai miatt, hiába áll még neked feljebb.
Tudod, baromira nem voltál vicces, ez leeshetett volna már tucatnyi komment után. Ez olyan, mintha pl n*ggereznék, hogy ők mire jók ugyan és utána meg nekem állna feljebb, hogy hát én csak vicceltem, mi az, hogy ti nem fogjátok fel, ti vagytok a hülyék. Nem, te nézel le burkoltan másokat. Akiben nincsenek ilyen érzések, az nem fogalmaz ilyen gusztustalan hangnemben. Viccből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!