Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk! Nektek tetszenek a bbw/ssbbw alkatú lányok?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? A gyűlölködő kommenteket légyszíves próbáljuk meg minimalizálni, ha már megakadályozni úgysem fog sikerülni :)2021. jún. 24. 23:03
1/15 anonim válasza:
Remélem senki nem veszi gyűlölködésnek ha leírom hogy nem - ez volt a kérdés.
2/15 anonim válasza:
Remélem az sem számít gyűlölködésnek, hogy gőzöm sincs, hogy ezeknek milyen az alkatuk.
3/15 anonim válasza:
Google kiadja, de hogy másnak ne kelljen kikeresnie a plus sizera gondol a kérdező.
4/15 A kérdező kommentje:
#1 Dehogy, bárki nyugodtan kifejtheti a véleményét, arra gondoltam gyűlölködés alatt, aki direkt hergel másokat, szítja a konfliktust :)
#2 Igen, ha beírod, a Google gyönyörűen kiadja
2021. jún. 25. 00:07
5/15 anonim válasza:
Csak szolok, a 'plus size' alatt a kedves kerdezo a szuperkover, rengo zsirparnas nokre gondol akikre a hiperkorrekt amerikai media a 'big beautiful woman', az 'nagydarab szep no' jelzot aggatta a 'sulyosan elhizott' helyett.
A valasz amugy nem, nagyon nem tetszenek.
7/15 anonim válasza:
Én szeretem a husit, de ez már nagyon-nagyon durva.
8/15 anonim válasza:
Nekem tetszenek a Bbw lányok egy határig de az ssbbw már egyáltalán nem
16 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!