Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszene egy ilyen lány?
Belsőleg:
Szeret olvasni, sportolni (kézilabda, atlétika,).Imád a családjával lenni,sok állata van, mindegyiket imádja.Tanulmányi eredményei eddig jók voltak, sok versenyen vesz részt, szeret tanulni. Rockzenét szereti, imádja a történelmet és nagyon utálja a rapet és a popot.
Negatív: Nem egy könnyen kezelhető lány, de akinek akar, annak megnyílik, megmutatja személyiségét. Nem bújik el a háttérben, hanem hangosan, mindenki előtt elmondja véleményét, akár tetszik, akár nem, emiatt sokan nem kedvelik. Kicsit indulatos
Külsőleg: barna haj, vállig érő haj, kék szem, vékony testalkat, színes öltözködési típus.
167,5 cm
48 kg.
Kort nem írok, esetleg privátban. És legyetek szívesek írjatok kort is, köszi. :)
Rock zene és utálja a rappet és a popot? 0.0 Leszel a feleségem? :D Légyszííí! :D Megvan álmaim nője! :D
Jólvan, ennyire azért nem komoly, meg van ám kultúrám, csak próbáltam poénosan venni. Amúgy szerintem abszolút jó leány lehetsz. Szóval önbizalmad lehet, de ne legyél nagyképű, rendben? :) Nekem bejönnél valószínűleg. És most írjak kort? Na, jólvan, de csak mert szépen kérted. 16 éves vagyok. :D Nem sok, de több, mint a 10. :D
Elfogadnám. Kor.
Bár ha nem szereti az animéket, az hátrány.
"Rockzenét szereti, imádja a történelmet és nagyon utálja a rapet és a popot."
Marry me! *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!