Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha emiatt megsértőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha emiatt megsértődött?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot akivel sokat beszélgettem és elmondtam neki hogy nagyon tetszik🥶És ekkor mondta hogy neki nem kell kapcsolat, de azért engem meg tudna fektetni. Erre semmit nem tudtam írni mert lesokkoltam. Pár nap múlva megbeszéltük hogy itt alszik nálam. Aztán meggondoltam magam, nem akartam hogy kihasználjon és mondtam neki hogy inkább a szabadban talizzunk. Elmentünk valami mezőre, itt még nem sejtettem semmit. Aztán elkezdtünk csókolózni, és markolni kezdte a 🍑. Mondtam hogy ne mert nem állok készen, de ő azért is. Pont hívott a barátnőm szerencsére fel tudtam állni, majd mikor visszamentem hozzá megint megcsókolt és még a 🍒 is megmarkolta, és itt mondtam hogy tényleg ne. Ezt egy bácsi végig nézte, ezért elmentünk onnan és ott már durvább dolgokra akart rávenni. Lefektetett a fűre és rámfeküdt... Leállítottam, de megsértődött.🤷🤦
2021. jún. 23. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Mit tegyél? Semmit. Ez egy kis fiú még.
2021. jún. 23. 23:57
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Kezdetnek hagyd el ezeket az irritáló tinipicha emojikat, aztán adj egy tiltáskát a palinak.
2021. jún. 24. 00:11
 3/6 anonim válasza:
100%
Menekülj
2021. jún. 24. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Wait. Magyarán a gyerek kis híján megerőszakolt, ami ugye bűncselekmény. És még meg van sértődve? Hát ragadd meg ezt a csodás egyéniséget, el ne engedd!
2021. jún. 24. 06:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ne feledd, erőszakos volt veled, soha többé ne beszélj vele. Ilyen helyzetben már az első elutasításodnak is nagyon határozottnak kell lennie, különben egy kiéhezett srác nem fog leállni.
2021. jún. 24. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én kb ott elküldzem volna hogy a beleegyezésem nékül fogdosni kezd
2021. jún. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!