Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ürüggyel írjak rá a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel írjak rá a crushomra?

Figyelt kérdés

Osztálytársak vagyunk, vagyis hát voltunk, mert jövőtöl biztos nem leszünk egy osztályba, talán egy suliba sem, és félek, hogy így el fog felejteni.

A legjobb barátjával jóba vagyok, de ő is inkább csak internet friend, mert élőbe egy szót sem beszélünk soha, szóval a crushom szerintem nem is tud a barátságunkról.

Amúgy már jártunk egyszer, de akkor még kicsik voltunk. Amíg volt suli, tett dolgokat amikből arra következtetek, hogy talán én se vagyok közömbös számára, de én már egyszer elutasítottam őt, így nem hiszem hogy fog lépni.

2021. jún. 23. 14:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ezzel hogy egyszer elutasítottad bukott az egész...

De ha szeretnél akkor is próbálkozni akkor meg ha volt közös pontotok akkor arról próbálj meg vele beszélgetni pl sport.

2021. jún. 23. 14:53
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Crushodra nem írni kell, hanem write-olni, hogy aztán többet speakelhessetek. Ha már idegen szavakat használsz, mert fogyatékos vagy arra, hogy az anyanyelveden kifejezd magad, akkor csináld jól és írj angolul mindent, mert az a menő.
2021. jún. 23. 15:35
 3/18 anonim ***** válasza:
37%

Crush, friend... 😃🤣😂

A többi rész miért magyarul van?

2021. jún. 23. 15:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Olvastam hasonló kérdéseket, és kezd idegesíteni, hogy mindenhol több mint a válaszok fele abból áll, hogy tanulj meg magyarul. Valamiért néhányan nem tudják elfogadni, ha átveszünk idegen szavakat. A crush magyar megfelelője kiszemelt, és én esküszöm már akkor kínosan érzem magam ha kimondom ezt a szót, úgyhogy miattatok nem fogom elkezdeni használni :))
2021. jún. 23. 15:54
 5/18 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a válaszod <3
2021. jún. 23. 15:55
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell minden hülye idegen szót átvenni. A legszebb, legkifejezőbb nyelv a magyar 🤷‍♂️
2021. jún. 23. 15:57
 7/18 A kérdező kommentje:
Tudom, és tényleg nagyon szép a magyar nyelv, de a "kiszemelt" kifejezés attól még nem a kedvencem, úgyhogy sajnálom, de a crush szót használom helyette
2021. jún. 23. 16:02
 8/18 anonim ***** válasza:
61%
Fhu nekem is de elegem van már ebből, hogy mindenki kiakad erre a crush szóra. Oké, hogy magyarul is ki lehetne fejezni, de miért kell annyira ráakadni pont erre az egy kifejezésre? Manapság az összes fiatal így hívja a kiszemeltjét, haladunk a korral. Igazából nem is az a baj, hogy valaki nem szereti, ha angol kifejezéseket használnak, csak azt nem értem, hogy miért pont erre az egy szóra bukik ki mindenki? Pl a like szót miért nem utálják akkor?
2021. jún. 23. 16:03
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt is utáljuk, meg az összes többit is 🤷‍♂️
2021. jún. 23. 16:05
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy bocsi kérdező, neked végül elfelejtettem válaszolni:D

Szóval felhozhatsz valamilyen témát ami mindkettőtöket érint, például most, hogy vége a sulinak, megkérdezheted, hogy merre megy tovább stb. Ebből aztán jó beszélgetés alakulhat ki, és közben figyeld őt, hogy hogyan viszonyul hozzád, vajon vevő-e még a kapcsolatra annak ellenére, hogy egyszer nemet mondtál neki. Még bármi lehet, ha egyszer már jártatok, akkor simán lehet, hogy még most is bejössz neki! Sok sikert!

2021. jún. 23. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!