Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel írjak rá a crushomra?
Osztálytársak vagyunk, vagyis hát voltunk, mert jövőtöl biztos nem leszünk egy osztályba, talán egy suliba sem, és félek, hogy így el fog felejteni.
A legjobb barátjával jóba vagyok, de ő is inkább csak internet friend, mert élőbe egy szót sem beszélünk soha, szóval a crushom szerintem nem is tud a barátságunkról.
Amúgy már jártunk egyszer, de akkor még kicsik voltunk. Amíg volt suli, tett dolgokat amikből arra következtetek, hogy talán én se vagyok közömbös számára, de én már egyszer elutasítottam őt, így nem hiszem hogy fog lépni.
Hát... ezzel hogy egyszer elutasítottad bukott az egész...
De ha szeretnél akkor is próbálkozni akkor meg ha volt közös pontotok akkor arról próbálj meg vele beszélgetni pl sport.
Crush, friend... 😃🤣😂
A többi rész miért magyarul van?
Amúgy bocsi kérdező, neked végül elfelejtettem válaszolni:D
Szóval felhozhatsz valamilyen témát ami mindkettőtöket érint, például most, hogy vége a sulinak, megkérdezheted, hogy merre megy tovább stb. Ebből aztán jó beszélgetés alakulhat ki, és közben figyeld őt, hogy hogyan viszonyul hozzád, vajon vevő-e még a kapcsolatra annak ellenére, hogy egyszer nemet mondtál neki. Még bármi lehet, ha egyszer már jártatok, akkor simán lehet, hogy még most is bejössz neki! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!