Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam a crushomra fogadasbol kamuprofilról mit tegyek? Többi lent
Tök jól el beszélgettünk es azt mondta nincs barátnője de van crusha de már nem annyira tetszik neki, megkérdeztem h van-e a közös tarsasagunkban (nyilvan nem így) olyan aki bejön neki de nemet mondott viszont belsőre azt mondta az ideálja vagyok
Szerintetek mit tegyek? Valljam be hogy en vagyok?
(A kioktato válaszokat légyszi mellekeljetek)
Írj rá a saját profilodból.
Ne játszadozzatok egymással.
Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben megmondja, hogy bocsi nem vagy az esetem.
Köszönöm a gyors választ 🙏
Igazából erre én is gondoltam de félek hogy utána kínos lesz mert sokszor találkozunk és igazából kioffolt az egyik mondataval (vagyhat az ,,igazi" Enemet)
Szerintem úgy mondja ahogy akarja, sok közöd nincs hozzá.
Ha nem tetszik simán továbbgörgetsz, nem kell mindenkibe beleállni
Én a helyedben nem vallanám be, mert szégyellném hogy másnak adtam ki magam neki, "hazudtam". Szerintem ez nagyon gáz szitu lenne neked, és ezek után még lehet hogy le sem állna veled.
Ha azt mondod hogy a személyiséged tetszik neki, akkor írj rá a sima profilodról, vagy beszélj vele élőben.
Bár én nem hiszem hogy egy kamuprofilról írt beszélgetésből el tudja dönteni hogy milyen a személyiséged de mindegy
7- es vagyok, ha kioffolt akkor inkább hagyd...a legjobb fiúbarátommal is ez van, nem tudják felfogni egyszerűen hogy ki vannak offolva, nagyon idegesítik őt.
De tudom hogy nehéz, hiszen tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!