Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam a crushomra fogadasbol kamuprofilról mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
Tök jól el beszélgettünk es azt mondta nincs barátnője de van crusha de már nem annyira tetszik neki, megkérdeztem h van-e a közös tarsasagunkban (nyilvan nem így) olyan aki bejön neki de nemet mondott viszont belsőre azt mondta az ideálja vagyok
Szerintetek mit tegyek? Valljam be hogy en vagyok?
(A kioktato válaszokat légyszi mellekeljetek)
2021. febr. 14. 20:33
21/22 anonim válasza:
Úgy látszik itt mindenki maradi. 16nak igaza van. Egyébként azért nem írja azt, hogy szerelmes, mert a crush nem teljesen ezt jelenti. Inkább azt fejezi ki, hogy valaki, aki iránt vonzódik, tetszik neki és szívesen összejönne vele, de még nem táplál olyan mély érzelmeket iránta, hogy szerelmes legyen belé. Na most ezt sokkal egyszerűbb kifejezni egy angol szóval, és könyörgöm, aki arról papol hogy miért nem vagyunk képesek magyarul beszélni, az ne írjon már angol mondatokat (11-es válaszoló pl.).
22/22 anonim válasza:
21, Az nem maradi, ha ápoljuk annyira az anyanyelvünket és nem majomkodunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!