Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi alapján likeoljátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi alapján likeoljátok valaki képeit?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ha egy srác belikeolja egy olyan csaj képeit akit nem is ismer, akkor ő többet szeretne?/bejön neki az adott lány? vagy nálatok nem így megy? Mi miatt likeoltok be egy olyan lányt akit nem ismertek?
2021. jún. 21. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen, vagy nem. A fiúk sem egyformák, és ugyanaz a fiú sem ugyanazért like-ol minden képet.
2021. jún. 21. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ójajj... csak nem te vagy megint az a 40 körüli nő, akinek a képét valaki lájkolta és ezért meg van róla győződve, hogy tetszik neki?

Még mindig itt tartasz, vagy más is van, aki azt hiszi, hogy ha valaki nyom egy gombot a képén, akkor biztosan bele van zúgva?

2021. jún. 21. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen vagy nem
2021. jún. 21. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:
én 19 éves vagyok 😅 es ebben a kategoriaban meg nem tettem fel kerdest. nem hiszem azt nyugi 😂 szimplan erdekel a dolog, sok olyan srac van akikrol kb azt sem tudom kicsoda csak itt laknak velem egy varosba de minden kepemet kivetel nelkul belikeoljak 😄😄😄
2021. jún. 21. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én tinderen mindenkit likeolok,csak azért hogy talán valaki írni fog:D egyébként meg csak azt szoktam aki tetszik,vagy bírom szimplán.
2021. jún. 21. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!