Miert likeoljátok más nő meztelen képeit ha ott a baratnőtök ti mint ferfiak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kedves ferfiak hozzatok fordulok a fenti kerdesemmel. Engem a parom sirba tesz az ilyen dolgaival azt erezteti velem hogy keves vagyok es mas not akar maga melle es ez miatt elegge rosszul erzem magam mert o elvarja hogy legyen onbizalmam ezek mellett.2021. máj. 2. 19:59
1/13 anonim válasza:
Ha nem tetszik jelezd neki.
Ha nem érti meg azt hogy előtted ilyet ne csináljon akkor szerintem nem illetek össze.
2/13 anonim válasza:
Szóval egy férfi az életedben ezt teszi és nem is tőle kérdezed miért hanem a többi férfitól mintha magától értetődő lenne hogy mi is ezt tesszük kapcsolatban hiszen férfiak vagyunk...
3/13 anonim válasza:
Nekem nincs barátnőm,nem szoktam likeolni meztelen nőket de mást sem nagyon,azt a korszakot már kinőttem.
23F
4/13 anonim válasza:
Hát nekem eszembe se jut ilyet csinálni... Elég nagy tirpák lehet már eleve azért, ha ilyen nyilvánosan csinálja.
5/13 anonim válasza:
Én tisztelném annyira a páromat, hogy nem teszek ilyet.
6/13 anonim válasza:
Nem lájkolgatok meztelen nőket, mert bunkó dolognak tartom.
7/13 anonim válasza:
akinek nem inge... nyilván azokhoz szól akiket érint.
8/13 anonim válasza:
Én csakis Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr fényképeit és bejegyzéseit lájkolom!
10/13 anonim válasza:
Kezdj el te is meztelen férfiakat lájkolni úgy, hogy látja. Vagy csak nézegess olyan képeket. Az már tuti nem tetszene neki, de akkor a fejéhez vághatod, hogy ha neki szabad akkor neked is.
Vagy beszéld meg vele a dolgot, talán az érettebb viselkedésre vall :D de úgy érzem, az ilyen embereket, mint a te párod, csak az első tanácsom fogja ráébreszteni arra, hogy mennyire bántó, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!