Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy beszélgessek egy lánnyal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszélgessek egy lánnyal, ha mindig a középpontba van?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit el szeretnék hívni randizni. Viszont az a probléma, hogy kb sosincs egyedül. Mindig vagy eltűnik, vagy a barátnőivel beszél. Ha meg elkezdek vele kettesben beszélgetni, 1-2 mondat után már 6-7 ember ott áll :D.

Szeretnék vele dumálni kicsit ezen a héten, majd elhívni randira, de nem tudom ez hogy lesz lehetséges.

Tippek, hogy tudnék vele beszélgetni? Vagy hagyjam az egészet, és próbáljam meg elhívni randira?

2021. jún. 14. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csak köszönő viszonyban vagytok, akkor nyugodtan írj rá online. Egyrészt nem zavar más, másrészt az emberek általában bátrabbak virtuálisan.
2021. jún. 14. 16:04
 2/9 Bory_Gilmore ***** válasza:
100%
Próbáld meg telefonon, ha megvan Messengeren vagy valami ilyesmin
2021. jún. 14. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Suliban ne hívd el, mert sokkal valószínűbb az elutasítás, de nem miattad, hanem a helyzett miatt. Messengeren kényelmesebb neked és neki is, ezért kisebb a kockázat. Sok sikert!:)
2021. jún. 14. 16:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem elhívni sokkal jobb élőben, mint üzenetben. Biszont beszélgetni tényleg könnyebb lenne messengeren. Bármi tippek, mivel írhatnák rá, hogy ne legyen uncsi / se tolakodó?
2021. jún. 14. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, jobb élőben elhívni, de nagyon nem mindegy, hogy milyen helyzetben akarod ezt megtenni. Ha szünetben akarnád, amikor mindenki dumán és nincs egy szabad percetek, akkor szinte tuti, hogy elutasít. Iskola után már jobb lenne, de akkor is kettesben kell lennetek.

Ráírni bármivel rá lehet, a beszélgetés pedig menni fog magától. Ha viszont mégsem tudtok érdemben dumálni, akkor az egy randin sem fog menni.

2021. jún. 14. 16:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezzel nem értek egyet, szerintem sokkal könnyeb élőben beszélgetni, mint messengeren. Ha pl sétálunk, adja magát, hogy beszélgetsz, ami csak eszedbe jut. Azzal viszont nem írhatsz rá valakira, hogy figyelj már, múltkor sétaltam az utcán és leszart a galamb :D. De ha valakinek van valami jó kis tippje, hogy lehetne beindítani online a beszélgetést, szívesen meghallgatom.
2021. jún. 14. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

1 Kép többet mondd 1000 szónál

Szóval küldj neki képet a cerkáról!

Ha ezt megteszed akkor fogja látni hogy tökös csávó vagy, és onnantól kezdve nyert ügyed lesz majd meglátod :)

2021. júl. 6. 15:10
 8/9 Bory_Gilmore ***** válasza:
56%
7-es, te olyan egy igazi, agyalágyult, hugyagyú férfiállat vagy...mivé lesz ez a világ?
2021. júl. 11. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne halgass a 8 asra!

Ezzel a viselkedéssel csak azt támasztja alá hogy igazam van.

Szegénynek van még mit tanulnia, de ez már legyen az ő baja :)

Te csak tedd amit mondtam :)

2021. júl. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!