Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha én hozom mindig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha én hozom mindig fel a témát? Miről beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nem rég ismerkedtem meg. Mindennap beszélünk egy keveset (üzenetbe) de mindig én írok és mindig én hozok fel témát. Van olyan is, hogy órákba tel amíg vissza ír pedig elérhető. Nem akarok nyomúlósnak tűnni ezért nem is akarok nagyon írni de muszaly mert hanrm nem ír. És én nagyon jóba szeretnék lenni vele. Miről lehetne egyáltalán beszélni vele?
2020. márc. 31. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled, ez nyilvanvalo.
2020. márc. 31. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos szerintem sem érdekled igazán.Tűnj el kicsit, ha magától rád ír pár nap után, lehet esélyed.
2020. márc. 31. 17:00
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi a valszokat :)
2020. márc. 31. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Előbb-utóbb nagyon le fogja szívni a hangulatod, hogy mindig csak te kezdeményezel, ő meg nem töri magát. Szerintem se írj neki, aztán figyeld meg, hogy ő keresi-e a kapcsolatot.
2020. márc. 31. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretne tőled semmit, lépj tovább.
2020. ápr. 1. 05:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeretnek az emberek olyanok után futni, akikről lerí, hogy nem is érdekli a másik. Majd találsz olyan lányt, akivel a dolgok gördülékenyen fognak menni, és bánni fogod azokat a perceket, amiket az ilyesféle próbálkozásokra szúrtál el. :)
2020. ápr. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!