Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középsulis csajok, összejönnétek..?
egy 30-35 éves pasival?(ha nincs családja, fiatalabbnak tűnik, igényes, ad magára, sportos, jó társaság stb..?
Vagy a korkülönbség miatt kizárt?
Amúgy rossz példa, mert ő már 40 múlt.
Azt viszont jól példázza, hogy mennyire a számok bűvkörében élnek sokan. Nem ítélkezek, és mindenki azt választ akit akar, de itt lazán rámondja egy 18 éves lány egy 30 éves férfira hogy nem az ő korosztálya / középkorú / stb. Élőben meg azt mondaná rá, hogy max 25, és rommá ázna a bugyija ha kialakulna köztük valami. Egyszerűen a tinik nagyrésze nincs tisztában azzal hogy egy számhoz milyen arc párosulhat, és a számok tényleg ijesztőek tudnak lenni, a valóság azonban nem harap. Nálam jóval több tinédzserkorú lány próbálkozott be amikor 30 voltam, mint amikor korukbeli.
12-es igen, ő 40
éves most, de annyira nem rossz példa.. :)
(30-35 éves példa nem jutott eszembe.)
Nekem is ez a tapasztalatom, 34 vagyok, megnéznek kb 14-től felfelé, persze nem minden csaj, de nem is nagyon kevés..
(Az eddigi legidősebb, akitől visszahallottam, hogy milyen helyes vagyok, 81. Xd)
#12 ez most direkt azert irtad le mert en azt irtam hogy nekem nem jonnek be a kozepkoru pasik?
"De itt lazán rámondja egy 18 éves lány.." nem csak itt, mindenhol, szemtől szembe is:)
"[...] élőben meg [...] rommá ázna a bugyija ha kialakulna közöttük valami" a f*szt xD
Ha azt mondom nem, akkor nem. Általánosítani meg felesleges. Rendben, te ezt tapsztaltad légy boldog vagy mit tudom én, de nem milyen lány olyan, amilyet te leírtál
Aha, 10es voltam
#11 az se erdekel, nem vagyok oda a hírességekért, jó palinak jó pali de itt nálam ki is fújt a dolog
Apukád pontosan hány éves?
Egy 30 éves az apádkorú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!